Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατασχέσεις καταθέσεων σε πάνω από 1,2 εκατομμύρια οφειλέτες!!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ!!!!

Με χρέος προς την Εφορία ήταν οι μισοί φορολογούμενοι πριν την πανδημία - Εφιαλτικά τα σενάρια τα αριθμό των οφειλετών από τον Μάρτιο και μετά!!!!!


Με χρέος προς την Εφορία ήταν οι μισοί φορολογούμενοι πριν την πανδημία - Εφιαλτικά τα σενάρια τα αριθμό των οφειλετών από τον Μάρτιο και μετά

Σε εφιαλτικά επίπεδα θα εκτοξευτεί ο αριθμός των οφειλετών του Δημοσίου, από τον Μάρτιο, λόγω της βαθιάς ύφεσης, των λουκέτων και της ανεργίας που επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού.
Ήδη τον Φεβρουάριο, πριν την πανδημία, ο αριθμός των οφειλετών του δημοσίου προσεγγίζει τα 4 εκατομμύρια, ή το 50% των φορολογουμένων, ενώ σε περισσότερους από 1,2 εκατ. οφειλέτες, η εφορία πραγματοποιεί κατασχέσεις καταθέσεων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΑΑΔΕ.
Οι δυσκολίες είναι μπροστά, καθώς από τον Μάρτιο, που παρουσιάστηκε η πρώτη σοβαρή μείωση των εσόδων η οποία εντάθηκε τον Απρίλιο, αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, τόσο ο αριθμός των οφειλετών, όσο και το ύψος των χρεών προς το Δημόσιο, τα οποία είναι πάνω από 106 δισ. ευρώ!
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, τον περασμένο Φεβρουάριο, πριν την έκρηξη της πανδημίας, ο αριθμός των οφειλετών επί των οποίων ελήφθησαν αναγκαστικά μέτρα δηλαδή κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και ποσών εις χείρας τρίτων, ανήλθε σε 1.268.819 ΑΦΜ, αριθμός αυξημένος κατά 9.365 σε σχέση με τον Ιανουάριο και κατά 17.159 ΑΦΜ, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019.
A.A.Δ.Ε ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/2016 ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 302 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
Επίσης, οι οφειλέτες εναντίον των οποίων μπορεί η ΑΑΔΕ να προχωρήσει στη λήψη αναγκαστικών μέτρων ανήλθαν τον Φεβρουάριο σε 1.807.752 ΑΦΜ, παρουσιάζοντας αύξησης κατά 29.556 και κατά 36.759 αντίστοιχα, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010 και τον Δεκέμβριο του 2020.
Ακόμη, ο συνολικός αριθμός των οφειλετών του Δημοσίου, τον Φεβρουάριο ήταν 3.993.521 ΑΦΜ, αριθμός μειωμένος κατά 128.120 σε σχέση με τον Ιανουάριο και κατά 75.387 σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019.
ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ !!!

Εφιάλτης η συνέχεια 

Με δεδομένο ότι τα στοιχεία της ΑΑΔΕ αφορούν σε περίοδο πριν το πάγωμα της οικονομικής δραστηριότητας, λόγω του κορονοϊού, τα δύσκολα είναι μπροστά. Ήδη από τον Μάρτιο τα δημόσια έσοδα κατέγραψαν μεγάλη βουτιά, η οποία έγινε ακόμη βαθύτερη τον Απρίλιο, όταν τα έσοδα μειώθηκαν κατά 30%.
Αυτό σημαίνει ότι μεγάλος αριθμός οφειλετών του δημοσίου, που εξυπηρετούσε δόσεις των ρυθμίσεων, δεν πλήρωσε, χωρίς να εντάσσονται σε αυτούς, οι πληττόμενοι οι οποίοι είτε πλήρωσαν το 25% είτε ανέβαλαν για τον Αύγουστο την πληρωμή των οφειλών του Μαρτίου, σύμφωνα με την παράταση που χορηγήθηκε.
Η παύση πληρωμών, αναμένεται να ενταθεί στη συνέχεια, λόγω της ύφεσης, της μείωσης της δραστηριότητας των επιχειρήσεων και των απολύσεων που θα ακολουθήσουν.
ΕΔΩ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Α.Α.Δ.Ε 
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΑΝ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΦΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!


ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΝΚ!!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΥΤΕ Η Α.Α.Δ.Ε ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ  ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ ΑΜΕΣΑ, ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ !!!!
https://ellhnoh.blogspot.com/2020/05/nea-may-04-2020.html

NEA ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ - May 04, 2020;ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.


ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ, ΤΣΑΚΑΛΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

ΠΗΓΗ 
ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΡΕΝΟΓΛΟΥ 

ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΜΑΣ .. ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr *PRIVACY NOTICE: ...Warning--any person and/or institution and/or Agent and/or Agency of any governmental structure including but not limited to the United States Federal Government also using or monitoring/using this web site or any of its associated web sites, you do NOT have my permission to utilize any of my profile information nor any of the content contained herein including, but not limited to my photos, and/ or the comments made about my photo's or any other "picture" art posted on my profile. You are hereby notified that you are strictly prohibited from disclosing, copying, distributing, disseminating, or taking any other action against me with regard to this profile and the contents herein. The foregoing prohibitions also apply to your employee(s), agent(s), student(s) or any personnel under your direction or control. The contents of this profile are private and legally privileged and confidential information, and the violation of my personal