Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΟΡΙΑ ΛΕΣΒΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ “White Helmets”(λευκά κράνη) ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΕΑ ΓΗ” !!! ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ;;



ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΠΟΙΑ… “Moria White Helmets” ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ… “τη νέα μας γη” !!! ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΝΑ … “new projekt” … “ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑ ΓΗ” !!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ…
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ… ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ… White Helmets = “λευκά κρανη
ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗ Βικιπαίδεια… ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ…
ΤΑ White Helmets ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ James Le Mesurier … ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΝ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !!!
σε μετάφραση google ) Ο James Gustaf Edward Le Mesurier OBE (25 Μαΐου 1971 – 11 Νοεμβρίου 2019) ήταν ο βρετανός συνιδρυτής των White Helmets, μιας εθελοντικής οργάνωσης πολιτικής άμυνας στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας. Ήταν αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού τη δεκαετία του 1990 και επίσης συνεργάστηκε με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Ήταν επίσης διευθυντής του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Mayday Rescue Foundation.
Πρόωρη ζωή
Ο Le Mesurier γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1971 στο RAF Changi στη Σιγκαπούρη. Ήταν ο γιος του υπολοχαγού Συνταγματάρχη Benjamin Havilland Churchill Le Mesurier, του Βασιλικού Ναυτικού, και της σουηδής συζύγου του, Ewa. Είχε μια μεγαλύτερη αδερφή. Ο ηθοποιός John Le Mesurier ήταν συγγενής.
 


Σπούδασε στο Northaw prep School, στο Canford School και παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο Ulster (χρηματοδοτούμενο από το στρατό), αλλά για λόγους ασφαλείας ολοκλήρωσε το τελευταίο έτος του πτυχίου του στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth σπουδάζοντας Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγικές Μελέτες.
Στρατιωτική και κυβερνητική θητεία
Το 1994, ο Le Mesurier κατατάχθηκε στα Royal Green Jackets, Βρετανικός Στρατός, ως δεύτερος υπολοχαγός (University Cadetship). ο Βρετανικός Στρατός του χορηγεί σπουδές μέσω πανεπιστημίου. Αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, διορίστηκε δεύτερος υπολοχαγός (κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας) στις 20 Ιουνίου 1993 όταν εισήλθε στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst. Στο Sandhurst, αποφοίτησε από την κορυφή της τάξης και κέρδισε το βραβείο Queens ’Medal. Προήχθη σε υπολοχαγός στις 11 Αυγούστου 1993, και σε αρχηγός στις 11 Αυγούστου 1996. Υπηρέτησε με τα Royal Green Jackets στη Βόρεια Ιρλανδία και ως αξιωματικός πληροφοριών στη Βοσνία και το Κοσσυφοπέδιο.
Το 1999, εργάστηκε ως αξιωματικός για την επιστροφή και την ανασυγκρότηση στο γραφείο του Ύπατου Εκπροσώπου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Αποσύρθηκε από το στρατό την 1η Ιουνίου 2000.
Στη συνέχεια, ο Le Mesurier εργάστηκε για ένα χρόνο ως προσωρινή αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στον Σύμβουλο Πολιτικής του Κοσσυφοπεδίου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Έγινε τότε επικεφαλής της αποστολής παρακολούθησης της Jericho για το Υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας από το 2002 έως το 2004, υπεύθυνος για την παρακολούθηση έξι παλαιστινίων κρατουμένων. Στη συνέχεια, ανέλαβε ρόλο Συμβούλου στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, στη Βαγδάτη.
Ιδιωτική ασφάλεια
Από το 2005 έως το 2007, ο Le Mesurier εργάστηκε για τη Βρετανική Olive Group με έδρα (αργότερα συγχωνεύθηκε στον Όμιλο Constellis των ΗΠΑ).
Από το 2008 έως το 2012, εργάστηκε για την Good Harbour Consulting που διευθύνεται από τον Richard A. Clarke, πρώην Εθνικό Συντονιστή για την Ασφάλεια, την Προστασία των Υποδομών και την Αντιτρομοκρατία υπό τους προέδρους των ΗΠΑ Clinton και George W. Bush. Το έργο του περιελάμβανε την κατάρτιση της δύναμης πεδίου πετρελαίου και φυσικού αερίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), το σχεδιασμό υποδομών ασφαλείας για το Αμπού Ντάμπι και την ασφάλεια για το Κύπελλο Αραβικού Κόλπου 2010 στην Υεμένη.
Από το 2012 έως το 2014, ο Le Mesurier εργάστηκε για την Ανάλυση, την Έρευνα και τη Γνώση (ARK) των ΗΑΕ, η οποία δήλωσε ότι στόχος του ήταν να “βοηθήσει στην πραγματοποίηση των νόμιμων πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών προσδοκιών των κοινοτήτων που πλήττονται από συγκρούσεις”.
Το 2013, με την τουρκική ΜΚΟ AKUT Search and Rescue Association, η ARK άρχισε να εκπαιδεύει μη κυβερνητικές συριακές ομάδες πολιτικής άμυνας στην Τουρκία, χρηματοδοτούμενες από τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, των Η.Π.Α. και της Ιαπωνίας και διοικείται από τον Le Mesurier.
Εργα με τα Λευκά Κράνη
Ίδρυμα και δραστηριότητες
Ο Le Mesurier ίδρυσε και ήταν ο διευθυντής του Mayday Rescue, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που εκπαιδεύτηκε και υποστήριξε Σύριους εθελοντές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης και διάσωσης βομβαρδισμένων κτιρίων και της ιατρικής εκκένωσης.
Η εθελοντική ομάδα εξελίχθηκε στα Λευκά Κράνη (ένα ψευδώνυμο για την Πολιτική Άμυνα της Συρίας – για να μην συγχέεται με τις επίσημες Συριακές Δυνάμεις Πολιτικής Άμυνας), μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013.
Μέχρι το 2015, αναφέρθηκε ότι είχαν περισσότερους από 2.700 εθελοντές. Ο Le Mesurier είπε στο Al-Jazeera ότι μέχρι το 2015 είχαν σώσει περισσότερους από 24.000 ανθρώπους. «Εκείνη την εποχή, δούλευα στην Κωνσταντινούπολη … και συναντήθηκα με μια ομάδα Τούρκων εθελοντών διάσωσης σεισμού», δήλωσε ο Le Mesurier στο Al-Jazeera.
Η Mayday Rescue ανέφερε ότι μεταξύ 2014 και 2018 έλαβε χρηματοδότηση 127 εκατομμυρίων δολαρίων, από τα οποία 19 εκατομμύρια δολάρια προέρχονταν από μη κυβερνητικές πηγές και τα υπόλοιπα από δυτικές κυβερνήσεις.
Στην τιμή των γενεθλίων του 2016, ο Le Mesurier έλαβε ένα OBE “για υπηρεσίες στην Πολιτική Άμυνα της Συρίας και την προστασία των αμάχων στη Συρία”.
Το 2018, το Ηνωμένο Βασίλειο συμφώνησε να δώσει άσυλο σε μερικά από τα 500 μέλη και συγγενείς των Λευκών Κρανών που είχαν διαφύγει στην Ιορδανία, μετά από πιέσεις από τον Le MesurierΗ βρετανική κυβέρνηση δικαιολόγησε την απόφαση σημειώνοντας ότι “Τα Λευκά Κράνη έχουν σώσει πάνω από 115.000 ζωές κατά τη διάρκεια της Συριακής σύγκρουσης” ( σ.Α. ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ” ΕΡΓΟ ;;;
Εκστρατεία παραπληροφόρησης της Ρωσίας και της Συρίας ( σ.Α. ;;;; )
Οι Times ανέφεραν ότι ο Le Mesurier ήταν «το αντικείμενο μιας έντονης εκστρατείας μαύρης προπαγάνδας εδώ και χρόνια από ακτιβιστές υπέρ του Άσαντ και Ρώσους διπλωμάτες». Οι New York Times ανέφεραν ότι η ομάδα και ο Le Mesurier ήταν ο στόχος των «αβάσιμων θεωριών συνωμοσίας». Υποστηρίχθηκε ότι το υπόβαθρο του βρετανικού στρατού του Le Mesurier σήμαινε ότι λειτουργούσε αποτελεσματικά ως βρετανός κρατικός πράκτορας.
Η Janine di Giovanni (έχει γράψει τον ισχυρισμό ότι ήταν κατάσκοπος) δεν διαθέτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Οι κατηγορίες, από εκείνους που αντιτίθενται σε οποιαδήποτε δυτική εμπλοκή στη Συρία και υποστηρίζουν το καθεστώς του Άσαντ, περιλαμβάνουν μπλόγκερς που συνδέονται με τα αγγλικά ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι τα Λευκά Κράνη και ο Λε Μεσούριερ σκόπευαν να πιέσουν για αλλαγή καθεστώτος στη Συρία. Ο Μπεν Νίμο, της εταιρείας ανάλυσης κοινωνικών μέσων Graphika, δήλωσε ότι τέτοιοι ισχυρισμοί ξεκίνησαν γύρω στο 2015 με τη συμμετοχή συριακών και ρωσικών δυνάμεων στον πόλεμο και αυξήθηκαν μετά την έναρξη της πολιορκίας του Χαλεπιού από τον στρατό τους στα τέλη του 2016 με τη στόχευση νοσοκομείων, ένα πιθανό έγκλημα πολέμου, το οποίο τα Λευκά Κράνη παρακολούθησαν και ήταν πλέον σε θέση να παράσχουν αποδεικτικά βίντεο.
Μία εβδομάδα πριν πεθάνει ο Le Mesurier, κατηγορήθηκε στο Twitter από την αξιωματούχο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα ότι ήταν πρώην πράκτορας του MI6 με “συνδέσεις με τρομοκρατικές ομάδες”Η Μόνιμη Αντιπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στον ΟΗΕ, η Κάρεν Πιρς χαρακτήρισε τον Le Mesurier ως «αληθινό ήρωα». Αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ήταν «κατηγορηματικά αναληθείς. Ήταν Βρετανός στρατιώτης».
“Εάν λάβετε την απόφαση να διακινδυνεύσετε τη ζωή σας, για να σώσετε άλλους ανθρώπους, αντίκειται στη ριζοσπαστικοποίηση”, δήλωσε ο Le Mesurier στο Di Giovanni σε ένα άρθρο για το Newsweek το 2016. ” Έχει εμφανιστεί ως εκπρόσωπος του μέσου, καλού Σύριου.
Προσωπική ζωή
Ο Le Mesurier παντρεύτηκε τρεις φορές, οι δύο πρώτες (με την Aurelie Marle και τη Sarah Tosh) κατέληξαν σε διαζύγιο. Είχε δύο κόρες με τη δεύτερη σύζυγό του.
Το 2018, παντρεύτηκε την Emma Winberg, που είναι διευθυντής της Mayday Rescue και πρώην διπλωμάτης του Γραφείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας.
Θάνατος
Στις 11 Νοεμβρίου 2019, ο Le Mesurier βρέθηκε νεκρός στο δρόμο στις 4:30 το πρωί (1:30 GMT) στη γειτονιά Kemankeş Kara Mustafa Paşa του Beyoğlu, στην Κωνσταντινούπολη, ως αποτέλεσμα αυτού που φαίνεται να ήταν πτώση από το μπαλκόνι του. Ο Le Mesurier βρέθηκε με κατάγματα στο κεφάλι και τα πόδια του. 
Η σύζυγος του Le Mesurier είπε ότι είχαν περάσει λίγο νωρίτερα για ύπνο στις 4 το πρωί, λαμβάνοντας υπνωτικά δισκία. Αργότερα, οι The Times ανέφεραν ότι η τουρκική αστυνομία αντιμετώπιζε τον θάνατο ως αυτοκτονία, βάσει πληροφοριών από τη σύζυγο του Le Mesurier και το πρόσφατο ιατρικό ιστορικό του, και ότι κανένα ιατροδικαστικό, αυτοψία ή CCTV δεν έδειξε κάτι διαφορετικό.
Στις 14 Νοεμβρίου 2019, το σώμα του Le Mesurier επαναπατρίστηκε στο Λονδίνο, ενώ η τουρκική έρευνα συνεχίστηκε. Κατά τη στιγμή του θανάτου του, αναφέρθηκε ότι ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, είχε την πεποίθηση ότι ο Λε Μεσούριερ δολοφονήθηκε από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.
Ένα μήνα αργότερα, οι τουρκικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι οι τραυματισμοί που υπέστη ήταν σύμφωνοι με την πτώση από το μπαλκόνι, σύμφωνα με το post mortem, «γενικό τραύμα σώματος που συνδέεται με πτώση από το ύψος». Δεν βρέθηκε DNA από άλλα άτομα. Μια έκθεση τοξικολογίας, σύμφωνα με έναν ιδιωτικό τουρκικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NTV, βρήκε σημάδια ύπνου στο σώμα του Le Mesurier που ταιριάζουν με τη δήλωση της χήρας του.
…………………………………….
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Emma Winberg ΜΕ ΟΣΑ Η ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙ … ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Mayday Rescue Foundation !!! ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ… [… Ο Le Mesurier ίδρυσε και ήταν ο διευθυντής του Mayday Rescue, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που… εξελίχθηκε στα Λευκά Κράνη (ένα ψευδώνυμο για την Πολιτική Άμυνα της Συρίας – για να μην συγχέεται με τις επίσημες Συριακές Δυνάμεις Πολιτικής Άμυνας), μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013.
Μέχρι το 2015, αναφέρθηκε ότι είχαν περισσότερους από 2.700 εθελοντές. Ο Le Mesurier είπε στο Al-Jazeera ότι μέχρι το 2015 είχαν σώσει περισσότερους από 24.000 ανθρώπους. «Εκείνη την εποχή, δούλευα στην Κωνσταντινούπολη … και συναντήθηκα με μια ομάδα Τούρκων εθελοντών διάσωσης σεισμού», δήλωσε ο Le Mesurier στο Al-Jazeera.
Η Mayday Rescue ανέφερε ότι μεταξύ 2014 και 2018 έλαβε χρηματοδότηση 127 εκατομμυρίων δολαρίων, από τα οποία 19 εκατομμύρια δολάρια προέρχονταν από μη κυβερνητικές πηγές και τα υπόλοιπα από δυτικές κυβερνήσεις…]
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Mayday Rescue Foundation ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΑ White Helmets (ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ) !!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;;; ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ White Helmets ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ Mayday Rescue Foundation Ή ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ Mayday Rescue Foundation ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ White Helmets ;;; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ…
 Βιογραφία
Ως διευθυντής του Mayday Rescue Foundation, το επίκεντρό μου είναι να αναπτύξω νέες λύσεις για την ανάπτυξη ανθεκτικότητας της ανθεκτικότητας των λαϊκών κοινοτήτων στο πλαίσιο παγκόσμιων απειλών από ζητήματα όπως η αναγκαστική μετανάστευση, ο βίαιος εξτρεμισμός και η κλιματική αλλαγή.
Πιστεύω ότι με την ενδυνάμωση των ευάλωτων κοινοτήτων και τον εξοπλισμό τους με μια βασική και ευέλικτη εργαλειοθήκη δεξιοτήτων και μέσων για την προετοιμασία, την ανταπόκριση και την προσαρμογή στις ανθρωπογενείς και φυσικές απειλές που αντιμετωπίζουν, μπορούμε να αυξήσουμε την εγγενή ανθεκτικότητά τους. Με την ανάπτυξη δικτύων αυτών των κοινοτήτων μέσω της κοινής γλώσσας, της φιλοσοφίας και της προσέγγισης της οικοδόμησης ανθεκτικότητας της κοινότητας, μπορούμε να βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε τις εθνικές, τις σεχταριστικές και τις πολιτιστικές διαιρέσεις.
Το ιστορικό μου είναι η ασφάλεια, η σταθεροποίηση και η οικοδόμηση της ειρήνης σε κράτη που εισέρχονται, υπομένουν και αναδύονται από συγκρούσεις. Οι δημοσιεύσεις μου ήταν στην Καμπούλ, τη Δαμασκό, την Ανατολική Ιερουσαλήμ, την Κωνσταντινούπολη και τον Ερμπίλ με μικρότερες δημοσιεύσεις στην Υεμένη και την Ανατολική Αφρική.
Εργάζομαι στη Μέση Ανατολή και τη Νότια Ασία τα τελευταία δέκα χρόνια, πρώτα ως μέλος του Υπουργείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας του Ηνωμένου Βασιλείου και στη συνέχεια στους τομείς των στρατηγικών επικοινωνιών και της ανθεκτικότητας της κοινότητας. Γνωρίζω άπταιστα Αγγλικά, Σουηδικά και Αραβικά.

Εξειδίκευση
Σύλληψη της αποψίλωσης των δασών • Οικονομική ευκαιρία • Περιβαλλοντική βιωσιμότητα • Ανθρώπινα δικαιώματα • Διεθνής δικαιοσύνη • Διαβίωση • Ειρήνη • Ειρήνη και ανθρώπινα δικαιώματα • Εκπαίδευση γυναικών και κοριτσιών • Επαγγελματικές δεξιότητες για νέους ]
………………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:
ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο James Gustaf Edward Le Mesurier ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ… ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΦΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ… Η Γερμανία ή η Αγγλία ήθελε να δώσει τα νησιά στην Τουρκία; Δείτε ντοκουμέντα!
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ Η… “δικιά τους νέα γη” … https://alfeiospotamos.gr/?p=44908