Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ, ΝΤΑΪΑΝΑ-ΣΟΡΟΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Η “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ” Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΕΣΤΙΑ”!
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ” ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.:
ESTIA - Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή των προσφύγων στην Ελλάδα
http://estia.unhcr.gr/el/home_page/
“Η στέγαση σε διαμερίσματα βελτιώνει την καθημερινότητα των προσφύγων και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, διευκολύνοντας την πρόσβασή τους σε υπηρεσίες, συμπεριλαμβανόμενης και της εκπαίδευσης. Με αυτό τον τρόπο σταδιακά υποστηρίζεται η ένταξη αυτών που θα παραμείνουν στη χώρα. Η τοπική κοινωνία εμπλουτίζεται με τη συνύπαρξη με τα νέα μέλη της ενώ η τοπική οικονομία ενισχύεται με την ενοικίαση των διαμερισμάτων”.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
Η ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 23 ΕΩΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ,
ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:
“ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ (ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ) ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ”,
ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
https://www.facebook.com/mvvfoundation/
“Με αφορμή την Επέτειο των 75 χρόνων του ΟΗΕ, το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διεθνής Οργανισμός Nizami Ganjavi International Center πραγματοποιούν ένα τριήμερο διεθνές διαδικτυακό συνέδριο, υπό την αιγίδα της Α. Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με τη συμμετοχή Αρχηγών Κρατών, Νομπελιστών και κορυφαίων προσωπικοτήτων από ολόκληρο τον κόσμο. Θέμα του συνεδρίου το Κοινό μας Μέλλον και η Κοινή μας Ευθύνη για ένα καλύτερο αύριο. To πρώτο πάνελ του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 13.00 (ώρα Ελλάδας) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τη σελίδα του facebook του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε πάνελ, τα οποία θα μεταδίδονται ζωντανά την Τρίτη 23, την Τετάρτη 24 Ιουνίου και την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020”.
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ
ΤΩΝ “ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ” ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΓΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΟΤΤΑΒΑ.
ΤΟ 1997 Η “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΝΤΑΪΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΓΚΟΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΝΑΡΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο, HALO TRUST https://www.halotrust.org/
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ” ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
ANGOLA: BRITAIN'S DIANA PRINCESS OF WALES VISIT
https://www.youtube.com/watch…
ΤΟ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ” ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο “ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ” ΧΑΡΙ!
Prince Harry Follows in Mom Princess Diana's Footsteps | E! News
https://www.youtube.com/watch?v=y0LpQVyvcG8
https://www.youtube.com/watch?v=YSk3D9qHEdI
ΤΟ 1999, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΓΚΟΛΑ, 158 ΧΩΡΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΤΤΑΒΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΑΝ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
(ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ).
Συνθήκη της Οττάβα
https://el.wikipedia.org/…/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AE%C…
“Η Συνθήκη της Οττάβα ή Συνθήκη για την Απαγόρευση των Ναρκών, είναι συνθήκη, που απαγορεύει πλήρως τις νάρκες κατά προσωπικού. Η συνθήκη υπογράφηκε στην Οττάβα του Καναδά το 1999. Η επίσημη ονομασία της είναι «Συνθήκη για την απαγόρευση της χρήσης, αποθήκευσης, παραγωγής και διακίνησης ναρκών κατά προσωπικού και για την καταστροφή τους»
Πέρα από τον τερματισμό της παραγωγής και της ανάπτυξης ναρκών κατά προσωπικού, κάθε μέλος της συνθήκης πρέπει να καταστρέψει όλες τις νάρκες αυτού του τύπου μέσα σε μία τετραετία.
Σε χρονικό ορίζοντα δεκαετίας από την υπογραφή της συνθήκης κάθε χώρα οφείλει να ολοκληρώσει τον καθαρισμό των ναρκοθετημένων της περιοχών
Μέχρι το τέλος του 2007 είχε υπογραφεί από 158 χώρες και επικυρωθεί από 156, 37 χώρες δεν έχουν υπογράψει τη συνθήκη.
Η Ινδία απέφυγε να υπογράψει για την αποφυγή εισβολής ισλαμιστών...”
Η.Π.Α., ΚΙΝΑ, ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ.
Διεθνής Εκστρατεία για την Απαγόρευση των Ναρκών
https://el.wikipedia.org/…/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%C…
ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο, ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ.
400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 2016, ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!
Billionaire George Soros to give £400million to migrants because governments have FAILED
https://www.express.co.uk/…/billionaire-George-Soros-gives-…
ΤΟ 1999 ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ” Μ.Κ.Ο., (600 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΩΣ ΤΟ 2008)
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ
Οι υπόγειες διαδρομές του «κολλητού» Αλεξ Ρόντος
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=422005
“Το χρονικό του επηρεασμού της εξωτερικής μας πολιτικής από τις ΜΚΟ ξεκινά το 1999. Συμπίπτει με τη χρονιά που ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε το υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε ο Γιάννης Ξένος (εφ. «Ρήξη») και παρουσιάσθηκε στα γραφεία του περιοδικού «Αρδην», το 1999 το υπ. Εξωτερικών χρηματοδοτούσε 10 ΜΚΟ, ενώ την επόμενη χρονιά ο αριθμός τους είχε ανέβει στις 300”!
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ “ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ”
ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ” ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο. :
The Truth About 'Refugees'
https://www.youtube.com/watch…
Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ;