Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ...






ΤΟ< ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΟ> ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ  «προχωρούμε στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος με μεταρρυθμίσεις στο θεσμικό πλαίσιο. Σήμερα, είχαμε συνεργασία με τον πρωθυπουργό, ο οποίος ενέκρινε τις αλλαγές στον νόμο 4412 για τις δημόσιες συμβάσεις, στην κατεύθυνση επιτάχυνσης των διαδικασιών και ενίσχυσης της διαφάνειας. Είναι μια πολύ σημαντική μεταρρύθμιση που σχεδιάζουμε να έχουμε ψηφίσει στη Βουλή έως το τέλος Οκτωβρίου και, αναμφίβολα, θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή των επενδυτών».

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

<<

Οι μεγάλες επενδύσεις προχωρούν όπως είχαν σχεδιαστεί πριν την πανδημία

Ο υπουργός σημείωσε ότι όλες οι μεγάλες επενδύσεις προχωρούν κανονικά, όπως είχαν σχεδιασθεί πριν την πανδημία του Covid-19. Μόνη εξαίρεση, συνέχισε ο ίδιος, είναι ο διαγωνισμός για το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», που τον σταμάτησε η κυβέρνηση «διότι δεν ήταν η κατάλληλη εποχή».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι: «Ο διαγωνισμός για τη ΔΕΠΑ πηγαίνει πολύ καλά, την μεθεπόμενη Παρασκευή έρχεται στην Ελλάδα μια μεγάλη επιχειρηματική αντιπροσωπεία από τις ΗΠΑ, που ενδιαφέρονται να μετέχουν στους διαγωνισμούς για τα λιμάνια ΑλεξανδρούποληςΚαβάλας και Ηγουμενίτσας, ενώ αύριο, Παρασκευή, είναι σημαντική ημέρα για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού καθώς συνεδριάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας για να αποφανθεί επί της προσφυγής που έχει κατατεθεί. Δεν γνωρίζουμε την απόφαση, αλλά εάν είναι ανάλογη μ' αυτές που έχουν προηγηθεί, τότε ο διαγωνισμός εισέρχεται στην τελική φάση του με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων να προχωρά στην αποσφράγιση της μοναδικής οικονομικής προσφοράς και κατόπιν - πιθανότατα - στην ανακήρυξη του προτιμητέου επενδυτή.

Αυτή η εξέλιξη θα «ξεκλειδώσει» τη μεταβίβαση της έκτασης από το ΤΑΙΠΕΔ στη ΛΑΜΔΑ έως το τέλος του 2020, για να ακολουθήσει η έναρξη της κατασκευής του καζίνο, των ξενοδοχείων και των κατοικιών, ώστε σε τρία χρόνια να μπορούν να απολαμβάνουν οι πολίτες αυτή τη μαγευτική τοποθεσία. Γενικότερα, όλα τα μεγάλα project στον τουρισμό προχωρούν, ενώ είναι σημαντική η επιλογή της Ελλάδας από πολύ μεγάλες εταιρείες όπως η ισραηλινή Brown Hotels. Μάλιστα ο Ισραηλινός επενδυτής, κ. Γιακίρ έχει την πρόθεση να προχωρήσει και σε νέες επενδύσεις στη χώρα μας και μάλιστα στο κοντινό μέλλον».

Ακόμη, ο υπουργός εξέφρασε την πεποίθησή του πως τις επόμενες ημέρες «θα έχουμε καλά νέα και από την Eldorado Gold, ενώ γενικότερα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα, ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία και την Πελοπόννησο, στο πλαίσιο του προγράμματος απολιγνιτοποίησης, συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ, την επόμενη τριετία. Ανάλογα project θα προχωρήσουν και στην υπόλοιπη επικράτεια, ενώ εντός χρονοδιαγράμματος κινείται και η αποκρατικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, για την οποία ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί τη φετινή χρονιά».

Επίσης, εντός των επόμενων 15 ημερών θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ενώ προχωράει η διαδικασία και στα ναυπηγεία Ελευσίνας.

«Σε γενικές γραμμές, η πανδημία του Covid-19, όχι μόνο δεν επηρέασε καθοριστικά τις επενδύσεις στη χώρα μας, αλλά, θα έλεγα, αν και ακούγεται κάπως περίεργο, ότι η καλή επίδοση της χώρας στη διαχείριση της πανδημίας βελτίωσε τη φήμη της ως χώρας σοβαρής και αξιόπιστης, με αποτέλεσμα αυτό να έχει θετικές επιπτώσεις και στην προσέλκυση επενδύσεων» κατέληξε ο υπουργός.>>

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΔΩΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΑΧΘΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ,

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΕΛΑ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΣΟ ΑΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ<< ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ>>...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ..

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ..

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΠΗΓΗ https://elenhmiarh.blogspot.com/2020/09/blog-post_19.html?m=1

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2
ΦΑΡΩΝ 136 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Email   e.sy.kalamatas2@gmail.com
ΤΗΛ. 27210-26938    ΚΙΝΗΤΟ.   6977-625844