Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

 


Η Υποψήφια Βουλευτής Νομού Θεσπρωτίας με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Αικατερίνη Δημητρίου αποκαλύπτει στο ΙΛΛΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟ και στην εκπομπή “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ” με την Ειρήνη Σκανδάλου:

 Γνωρίζετε τι είναι ο "μπετονίτης", που παράγεται στην χώρα μας και γιατί έχει τέτοια ισχυρή παρουσία στις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ;

Γνωρίζετε ποια είναι η αξία του και πόσα αποθέματα υπάρχουν σήμερα στην Μήλο και στην Κίμωλο;

Γνωρίζετε την βασική του ιδιότητα και πόσο σημαντικός είναι για την υγεία του ανθρώπου;

Αν και οι πρόγονοι μας γνώριζαν για τις ιαματικές του ιδιότητες, πώς και γιατί αποκρύφτηκε η γνώση από τους Έλληνες;

Τι είναι η ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ ή ΛΗΜΝΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣ;

Ποιος σήμερα εξορύσσει και  διαχειρίζεται αυτό το ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΥΛΙΚΟ;

Τι θα αλλάξει με την διακυβέρνηση της χώρας από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σχετικά με τον Ορυκτό μας πλούτο;

 

ΙΛΛΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟ - ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ: ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Σήμερα θα πάμε σε αυτό το κομμάτι να δούμε τι έχει γίνει, πώς γίνεται και τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα μας και πώς φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε πλέον ως Έλληνες πολίτες την διαχείριση αυτού του πολύ σημαντικό ορυκτού και για τον άνθρωπο αλλά και ως έσοδο για την χώρα μας.

 

 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Μιάς και γίνεται τέτοιος ντόρος παγκόσμια για την Υγεία, θα ήθελα να πάμε σε ένα ορυκτό που ονομάζεται ΜΠΕΤΟΝΙΤΗΣ. Το όνομα του το έχει πάρει από την τοποθεσία Fort Benton της πολιτείας Yoming των Η.Π.Α.

 Το Ελληνικό του όνομα είναι ΑΡΓΙΛΟΣ.  Τα βασικότερα κοιτάσματα αργίλου βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Μήλο και την Κίμωλο.  

Ο άργιλος της Μήλου περιέχει μια ουσία την μοντμοριλλονίτη η οποία όταν βρίσκεται πάνω από 50%-80% καθορίζει την καθαρότητα του αργίλου.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες ο Ελληνικός άργιλος, αυτός που προέρχεται από την νήσο Μήλο είναι ο καθαρότερος του πλανήτη.  


Θα μου πείτε για ποιόν λόγο θέλω να μιλήσω για τον άργιλο.

Ο άργιλος αυτή την στιγμή κατα κόρον μπετονίτης έχει πάρα πολύ ισχυρή παρουσία στις Διεθνείς Αγορές.

Οι χρήσεις που έχει καταλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα στις βιομηχανικές εφαρμογές, στην αγορά των χυτηρίων και στην μεταλλουργία σιδήρου, σε ειδικές εφαρμογές όπως είναι άμμος υγιεινής, στις χαρτοβιομηχανίες, στον κατασκευαστικό κλάδο προσφέροντας προιόντα και βιομηχανικές λύσεις σε μεγάλα έργα υποδομών, γεωτρησέων πετρελαίων και φυσικού αερίου, καθαρισμό πετρελαίου μέχρι το 1930 και πολλές άλλες χρησιμότητες.

 

Η τιμή του μπετονίτη αυτή την στιγμή φτάνει για τους 100εκατομμύρια τόνους που ενδεικτικά έχουμε αποθέματα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα στα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ ακαθάριστη αξία.

Τι σημαίνει αυτό; ότι είναι το ίδιο το πέτρωμα, ο ίδιος ο άργιλος γιατί αν αυτό το πάρουμε και το επεξεργαστούμε, τα ποσά που προκύπτουν από την επεξεργασία τους τελικό προιόν που μπορεί να έχουμε χιλιάδες προιόντα από αυτό το προίον φτάνουν 100 φορές πάνω την αξία του μη σας πω και πολύ περισσότερο.

Ενδεικτικά, αυτή την στιγμή εξάγει το 98% του αργίλου από την νήσο Μήλο στο εξωτερικό, Αμερική, Ευρώπη, πρώην ανεξάρτητα κράτη, όπως Σοβιετική Ένωση κτλ. Μαρόκο κι όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

 

“... Παρόλο όμως που οι άργιλοι έχουν μείνει στο περιθώριο στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν για τους λαούς για τις ιαματικές τους ιδιότητες και τις θεραπευτικές τους ικανότητες.

Μάλιστα, για να απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Αυτή είναι η βασική ιδιότητα πάνω στην ιατρική του αργίλου.

 

"...Η βασική ιδιότητα του αργίλου είναι να παράγει ηλεκτρικές ιώσεις όταν ενυδατώνεται. Τι σημαίνει αυτό;

Όταν ο άργιλος έρχεται σε επαφή με κάποιο υγρό στοιχείο, το ηλεκτρικό του φορτίο μεταβάλλεται και απορροφά τοξίνες, χημικές ουσίες, ακαθαρσίες και βαρέα μέταλλα από το υγρό. Δηλαδή, στην ουσία διογκώνεται ο άργιλος σαν σφουγγάρι και διαλύει τις τοξίνες μέσω του ηλεκτρικού του φορτίου.


Ο μπετονίτης, ο άργιλος έχει πολύ ισχυρό αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο. Ενώ οι τοξίνες αντίθετα πολλά χημικά και βαρέα μέταλλα έχουν θετικό φορτίο.

Οι τοξίνες με την σειρά του συνδέονται με τα μόρια του αργίλου και εκεί δεσμεύονται μόνιμα και αποδεσμεύονται από τον άργιλο τα μεταλλικά συστατικά για να τα χρησιμοποιήσει ο οργανισμός μας.

Ευνοεί επιπλέον την οξυγόνωση των κυττάρων γιατί ελκύει υδρογόνο και επιτρέπει την οξυγόνωση των κυττάρων. Έχει αλκαλική επίδραση, δηλαδή αυξάνει το ph του οργανισμού και όταν λαμβάνεται σωστά μπορεί να εξισορροπήσει και την χλωρίδα του εντέρου.

Σε μια έρευνα που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο της Arizona ο μπεντονίτης έδειξε αποτελεσματικότητα στη καταπολέμηση του ιού του σταφυλόκοκκου, της σαλμονέλας και του E.Coli,  και μάλιστα τον καθιστά ελπιδοφόρο για την καταπολέμηση των λοιμώξεων σε πιο ανθεκτικά στελέχη βακτηρίων.

Κάτι επιπλέον, επισημαίνουν οι επιστήμονες ότι τα βακτήρια αυτά δε μπορούν να αναπτύξουν ανθεκτικότητα στον πηλό, όπως δυστυχώς συμβαίνει με τις αντιβιώσεις.

Τα μεταλλικά στοιχεία που έχει και ποιες χρήσεις έχει και στην καλλυντική περιποίηση που έγινε ο άργιλος γνωστός σε εμάς τις γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

 Τα μεταλλικά στοιχεία όταν τραβάει όλες τις τοξίνες και όλες τις βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό μας για να τον καθαρίσει, απελευθερώνει ασβέστιο, χρώμιο, κάλιο, χαλκό, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο, θείο και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για παθήσεις στο δέρμα, όπως είναι η ακμή, το έκζεμα, η ψωρίαση, για μάσκα προσώπου όπως είναι γνωστό σε εμάς τις γυναίκες ως αποτοξινωτικό λουτρό, βάζοντας το στην μπανιέρα μας για να γίνει αποτοξίνωση μέσα από το δέρμα μας, για την στοματική μας υγιεινή, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυτική οδοντόκρεμα και μάλιστα παρέχει στα δόντια τα μεταλλικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για να επιδιορθώνονται και από μόνα τους. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πούδρα μωρού. Είναι ήπιος και επανορθωτικός για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού και αντικατάσταση αυτού του ταλκ που έχουν γίνει τόσες έρευνες και τόσες αναφορές για το τι μπορεί να προκαλέσει στα μωρά.

Σε αυτό το σημείο θέλω να κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομική και θα δείτε τι ωραία στοιχεία θα βγάλουμε. Από πού πήρα αφορμή γι αυτό; Πηγαίνοντας κάποτε στο μουσείο του Λονδίνου είδα σε μία αίθουσα να γράφει για κάποια χάπια τα οποία προέρχονται από πολύ παλιά και τα ονομάζουν ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ ή terras sigillata όπως είναι στους ξένους γνωστό. ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ ή ΛΗΜΝΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣ.

Τι είναι αυτό; Είναι ο παχύρευστος κοκκινωπός πηλός που είχε διάφορες και μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες, τον οποίο γνώριζαν οι πρόγονοι μας πάρα πολύ καλά.

Αναφέρεται από διάφορους ιστορικούς όπως Θεόφραστος, ο Ηρόφιλος, ο Απολλώνιος, ο Μεμφίτης, ο Φιλόστρατος. ο Νίκανδρος, ο Διοσκουρίδης, σας μιλάω για μεγάλους ιστορικούς, όπως και ο Γαληνός ο οποίος είναι ένας σπουδαίος Έλληνας ιατρός από την αρχαιότητα, όπως είθισται να λένε, αρκετά χρόνια πριν, 2000 χρόνια πριν γνώριζαν τις θεραπευτικές ιδιότητες του αργίλου και μάλιστα,  είναι το πρώτο χάπι που παρουσιάζεται που είναι γνωστό πλέον τα τελευταία 2000 χρόνια στην ανθρωπότητα.

Μάλιστα, στην Λήμνο υπήρχαν ιέρειες που έβγαζαν τον πηλό με έναν τελετουργικό ελληνικό τρόπο, μετά τον καθαρισμό του και αφού έμενε ένας πηλός σαν κερί, εύπλαστος, γίνονταν σε μικρά χαπάκια και σφραγίζονταν με την σφραγίδα της Άρτεμης.

Με τον χριστιανισμό αρχίζει μια τεράστια παρωδία και το βλέπουμε μέσα από διάφορους ιστορικούς όχι μόνο της αρχαιότητας, αλλά και νωρίτερα, αρχίζουν επί Τουρκοκρατίας να βγάζουν οι Τούρκοι με την σύμπραξη των Ελλήνων ιερέων τον άργιλο και αυτοί με έναν τελετουργικό τρόπο και μεταθέτουν από τις 6 Μαίου σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα στις 6 Αυγούστου, στην γιορτή της σωτήρος όπως ονομάζει η χριστιανική θρησκεία.

Έλληνες και Τούρκοι και έβαζαν εργάτες για να βγάζουν τον άργιλο πριν ακόμα ανατείλει, να του κάνουν την κατάλληλη επεξεργασία σε μοναστήρι και να σφραγίζεται πλέον με χριστιανικά σύμβολα.

Οι Τούρκοι λοιπόν που ήταν υπεύθυνοι για το νησί, έστελναν όλη αυτή την πραμάτεια, όλο αυτό το θαυμαστό υλικό σφραγισμένο στον σουλτάνο στην Κωνσταντινούπολη. 

Οι δε Έλληνες δεν είχαν δικαίωμα να πάρουν από αυτά. Έδιναν μερικά σε κάποιους εργάτες, ή όποιους είχαν ανάγκη λίγα σφραγισμένα και οι Έλληνες όταν αρρώσταιναν χρειάζονταν να δωροδοκήσουν εργάτες για να μπορούν να πάρουν αυτό το χάπι το οποίο ήταν πραγματικά πολύ γνωστό στην ιατρική του παρελθόντος. Πολύ ξακουστό για τις ιδιότητες του. 

Το μεγαλύτερο προσόν του αργίλου είναι να εξουδετερώνει και τα δηλητήρια.

Η αναφορά του είχε ξεκινήσει από το 1316 και μετά σε συγγράμματα και μπορούμε να βρούμε πολλά από αυτά.

Εξουδετέρωνε τα δηλητήρια και μάλιστα τον συνόδευαν και με κρασί κι ήταν θαυμαστός συνδυασμός. Ό,τι δηλητήριο μπορούσε να έχει ο οργανισμός ή να δηλητηρίασουν κάποιον, πίνοντας αυτό το κρασί με το χάπι του αργίλου, το δηλητήριο έφευγε από το σώμα με φυσικό τρόπο.

Γνώριζαν λοιπόν πάρα πολύ καλά οι πρόγονοι μας γιατί έχουμε πει και στο παρελθόν ότι όλα αυτά τα κατέγραφαν. 

Όλα αυτά τα συγγράμματα, όλη αυτή η ΓΝΩΣΗ βρίσκεται σε δύο σημεία του πλανήτη. Ένα είναι το Βατικανό και το άλλο είναι το Άγιο Όρος. Δεν έχει δοθεί αυτή η ΓΝΩΣΗ σε εμάς τους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα υλικό που σήμερα, δεν θα  μπορούσε κανένας να φανταστεί πόσο σπουδαίο ήταν στην αρχαιότητα, ως φάρμακο, ως ίαμα.

Έριχνε τον πυρετό. Οι γυναίκες τον χρησιμοποιούσαν για ευκολότερη γέννα. 

 Οι Τούρκοι αντιμετώπισαν την πανώλη με αυτό το φάρμακο και οι Έλληνες δεν είχαν πρόσβαση σε αυτό και πάλι με την σύμπραξη της εκκλησίας.

 

Μέχρι το 2015 η εξόρυξη στον άργιλο της Μήλου γινόταν από την S&B industrial minirels η οποία αγοράστηκε και ενσωματώθηκε στον όμιλο ΗΜΕΡΙΣ. Ποια ήταν λοιπόν η S&B;

Ανήκε στην οικογένεια του Κυριακόπουλου η οποία όπως είπαμε πριν, πουλήθηκε στην εταιρία IMERYS. 

Όσον αφορά τον κ. Κυριακόπουλο θα κάνουμε μια άλλη νύξη σε μια άλλη εκπομπή μας που θα μιλήσουμε και για τον περλίτη, γιατί η Μήλος δεν έχει μόνο τον άργιλο αλλά και τον ΠΕΡΛΙΤΗ και αυτή η εταιρία εκμεταλλεύεται και τον άργιλο και τον περλίτη της Μήλου και τον βωξίτη στην Ελλάδα.

Όταν έγινε η συγχώνευση με την ΙΜΕRYS τα κράτησε όλα η IMERYS, εκτός από τον βωξίτη. Θέλω να σας πω λοιπόν οτι η Imerys ιδρύθηκε το 1880 και ήταν γνωστή ως ΙΜΕΤΑL.

Αυτή η εταιρία συστήθηκε από την οικογένεια Ρόθτσιλντ. 

Η αρχική δραστηριότητα του ομίλου ήταν η εξόρυξη και μετατροπή του νικελίου και την δεκαετία του ‘70 ο όμιλος επέκτεινε τις δραστηριότητες του και από την δεκαετία του 1990 και μετά, η IMETAL εστίασε την ανάπτυξη της σε βιομηχανικά ορυκτά και μέσω μάλιστα της εξαγοράς επιχειρήσεων.

Η ΙΜΕΤAL μετονομάζεται IMERYS στις 22 Σεπτεμβρίου του 1999. ο γαλλικός όμιλος ο οποίος ιδρύθηκε από τους Ρόθτσιλντ και προφανώς συνεχίζει  να είναι υπό την κατοχή και την επήρρεια των Ρόθτσιλντ, αυτή την στιγμή έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες με περισσότερες από 250 βιομηχανικές τοποθεσίες.

Λειτουργεί πάνω από 120 ορυχεία και εξάγει 30 διαφορετικά ορυκτά ή οικογένειες ορυκτών. 

Αυτή λοιπόν η εταιρία την οποία είχε ο κ. Κυριακόπουλος, την πούλησε για ένα πολύ μεγάλο ποσό στην γαλλική εταιρία IMERYS, η οποία ανήκει στους Ρόθτσιλντ και σήμερα κατέχει την προεδρεία του διοικητικού συμβουλίου. Αυτή ήταν η συμφωνία.

Και φτάνουμε σήμερα να έχουμε ένα από τα ορυκτά τον άργιλο, ο οποίος θα μπορούσε να βγάλει την χώρα μας από το αδιέξοδο το οικονομικό που βρίσκεται, να την διαχειρίζονται πάλι ξένα κέντρα και ξένα συμφέροντα. Αυτό γινόταν μια ζωή στην Ελλάδα. 

Δεν μπορέσαμε ποτέ με τα κόμματα και τις πολιτικές που υπήρχαν και τους πολέμους.... παραδώσαμε τα πάντα.

Παραδώσαμε μία ψήφο  και με αυτή την ψήφο παραδώσαμε την χώρα μας, τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας. Αυτό κάναμε. Και ήρθε η ώρα να τα πάρουμε πίσω.

Δεν είναι μόνο αυτό το υλικό. Είναι πάρα πολλά. Αλλά είδαμε με ένα και μόνο πώς μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας. 

Αυτή την στιγμή το λατομείο θα έπρεπε να ανήκει στην Πολιτεία των Ελλήνων και αυτό θα γίνει με αυτή την ψήφο. Και μετά την διακυβέρνηση της Ελλάδας από την Ελλήνων Συνέλευσις θα έρθουν ξανά στα χέρια των Ελλήνων, θα έρθουν ξανά θέσεις εργασίας, γιατί φανταστείτε το αυτό... το να γίνει η εξόρυξη, να δημιουργηθούν προιόντα, αυτό σηματοδοτεί ότι θα δημιουργηθούν πάρα πολλές θέσεις εργασίας. Κι αυτό θα χρειαστούμε!

Όσον αφορά την ιατρική χρήση του αργίλου θα χρειαστούμε και τους γιατρούς μας, τους χημικούς μας και τους γεωλόγους μας να μπορέσουμε να μας πουν πώς και τι μπορούμε να παράξουμε, ποια είναι η χρήση του, η δοσολογία του και χιλιάδες προιόντα μπορούν να παραχθούν από αυτό το “μικρό” στο μυαλό των ανθρώπων που αποδεικνύεται ότι είναι τόσο τεράστιο ορυκτό για τον ίδιον τον άνθρωπο και την χώρα.

 

Θα πρέπει να διαβάσουμε τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ όπου μέσα υπάρχει ένα μέρος που γράφει ότι θα δημιουργηθούν ερευνητικά κέντρα που θα χρειαστούν όλοι οι επιστήμονες της χώρας, θα χρειαστεί εργατικό  προσωπικό και για την εξόρυξη και για την επεξεργασία του. 

Θα χρειαστούμε λοιπόν επιστήμονες όπου ελεύθερα και με την οικονομική και με την ηθική αναγνώριση από την ίδια την Πολιτεία θα μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να βρουν μέσω των ερευνών τους, θεραπείες για όλη την ανθρωπότητα. Μάλιστα, η Πολιτεία θα τις παρέχει δωρεάν.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δεσμεύονται από καμία φαρμακευτική εταιρία. 

Θα τους δοθεί ό,τι χρειαστεί, ό,τι όργανα χρειαστούν και ό,τι έρευνες και να γίνουν θα είναι πάντα για το δίκαιο του Ανθρώπου, πάντα για το δίκαιο του ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ κι όλη την Ανθρωπότητα. Να δοθούν αυτές οι θεραπείες προς όλους για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε την Υγεία μας  το σημαντικότερο κομμάτι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Όλοι θα πρέπει να έρθουν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Δεν περισσεύει κανείς. 

Θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας και ο κάθε άνθρωπος θα αντιμετωπίζεται ως μονάδα. Δηλαδή, οι ανάγκες του είναι μοναδικές και αυτές τις ανάγκες όλοι οι μηχανισμοί της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα ακουμπήσουν σε αυτό το κομμάτι για να λύσουν τα όποια προβλήματα. 

Και να ξεκινήσουμε επιτέλους την δημιουργία, την ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ μας και να φέρουμε πίσω την ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 


ΠΗΓΗ https://theanw600.blogspot.com/2020/09/ena-thaymasto-yliko-me-isxiri-parousia-stis-diethneis-agores.html
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2
ΦΑΡΩΝ 136 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Email   e.sy.kalamatas2@gmail.com
ΤΗΛ. 27210-26938    ΚΙΝΗΤΟ.   6977-625844