Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Δημοκρατία στον αναπνευστήρα, πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού;

 

Τιμώρησαν την ΕΥΠ, επειδή απο
κάλυψε το κύκλωμα παιδεραστίας και διαφθοράς

Κοριός ΕΥΠ: Εμπλοκή στελεχών ΝΔ σε παιδεραστία, παραδικαστικό κύκλωμα και εγκληματική οργάνωση

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Σε εκτενές δημοσίευμά του το Documento υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή του «έναν τόμο με ενημερωτικά σημειώματα και υλικό από νόμιμες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ από το 2017». Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για στενή συνεργασία μαφιόζων με πολιτικούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ αλλά και και δικαστικούς, υπάρχει ακόμα και αναφορά για πρώην υπουργό που εμπλέκεται σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου. Μάλιστα, όπως σημειώνει, στις συνομιλίες φαίνεται δικαστικοί να µιλούν για «γλυκά» στο τηλέφωνο υπονοώντας το ποσό της εξαγοράς τους, ενώ υπουργοί της Ν∆ οµολογούν στις συνοµιλίες ότι στήνουν κοµπίνες και εφόδους µέσω του Σ∆ΟΕ για να εκβιάσουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι παρακολουθήσεις έβαλαν στο στόχαστρό τους έναν πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και µετέπειτα πολιτευόµενο µε το τότε κόµµα που είχε ιδρύσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, τον «Ψ.», και έναν συνεργάτη του, τον «Λ.». Οι δυο τους, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, φαίνεται ότι ήταν ο συνδετικός κρίκος µεταξύ όλων των δραστηριοτήτων του παρακράτους. Οι δυο φέρεται να συνοµιλούσαν µε µέλη της ηγεσίας της αστυνοµίας και οι σχέσεις δεν ήταν µόνο προσωπικές, καθώς ανώτεροι αξιωµατικοί της ΕΛΑΣ άλλοτε τους εξυπηρετούσαν ακόµη και µε στηµένους ελέγχους σε καταστήµατα µε σκοπό τους εκβιασµούς και άλλοτε ζητούσαν οι ίδιοι ρουσφέτια από αυτούς.

 Η δράση του κυκλώματος ξεκινά από την προώθηση γυναικών που εκμεταλλεύεται κύκλωμα trafficking και φτάνει ως τον χειρισμό παραδικαστικού κυκλώματος, καθώς, σύμφωνα με το Documento, προκύπτει και σχέση τους µε το δικαστικό σύστηµα και µάλιστα µε τον Αρειο Πάγο, αφού φαίνεται πως µιλουσαν απευθείας ή έµµεσα  µε δικαστικούς, τρεις εκ των οποίων είναι αρεοπαγίτες. Σύμφωνα με το Documento, στόχος ήταν  το στήσιµο υποθέσεων, δύο εκ των οποίων αφορούσαν γνωστούς επιχειρηµατίες - καναλάρχες. Πρόκειται για κύκλωμα το οποίο μάλιστα είχε καταγγείλει πρόσφατα η πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στην Προανακριτική της Βουλής. Στις συνομιλίες αυτές, Αρεοπαγίτες ζητούν ανταλλάγματα για να αθωώσουν επιχειρηματίες, με στενές σχέσεις με τη ΝΔ από βαριές κατηγορίες.

Το κύκλωμα, σύμφωνα πάντα με το δημόσιευμα, έχει σχέσεις με την ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και πρώην υπουργούς της ΝΔ (αναφέρονται τρεις συνολικά), με τους οποίους συναντιέται για να αλληλοεξυπηρετηθούν σε δείπνα αλλά και στη Βουλή. Με πρώην υπουργό της ΝΔ μάλιστα, σχεδιάζουν και στήνουν εκβιασμό σε επιχειρηματία στη Σκιάθο στέλνοντας το ΣΔΟΕ και την Αστυνομία, ενώ ρυθμίζουν και απάτη με ΦΠΑ για αεροπορική εταιρεία. Οι συνομιλίες είναι αποκαλυπτικές για τις σχέσεις με μπράβους της νύχτας, κυρίως όμως με την ηγεσία της Αστυνομίας, η οποία γνωρίζει πως οι δύο δουλεύουν με κύκλωμα trafficking. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ, παραδόθηκαν στη Δικαιοσύνη, αλλά κάποιοι λειτουργοί της , φρόντισαν να καλύψουν τους επίορκους συναδέλφους τους και δεν έκαναν καμία έρευνα , ούτε συνέχισαν τις παρακολουθήσεις. 

Τέλος, από τις συνομιλίες προκύπτει και στενή σχέση με πρώην υπουργό της Ν∆, ο οποίος όχι μόνο στήνει µαζί τους κοµπίνες και µετέχει σε εκβιασµούς, βοηθώντας τους σε ό,τι ζητήσουν, αλλά συµµετέχει ως πελάτης στην έκδοση ανήλικης κοπέλας. Μάλιστα ο εν λόγω πρώην υπουργός, τον επιπλείτει γιατί το κορίτσι του φαίνεται «μεγάλο σε ηλικία».  Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, πρόκειται για γνωστό πολιτικό πρόσωπο που συνδέεται με διάφορες εταιρείες, μεταξύ αυτών και μια εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας. Ο διάλογος που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ είναι χαρακτηριστικός:


ΠΗΓΗ


Πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού;;;


Νύχτα πέρασε το νομοσχέδιο που μεταφέρει την αρμοδιότητα των κρυπτοεπικοινωνιών, από την ΕΥΠ στο ΓΕΕΘΑ, κόβοντας ουσιαστικά τον τομέα της κατασκοπείας σε δύο κομμάτια. Μόνο ως συνειδητή και εσκεμμένη πράξη, η υποβάθμιση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και η απαξίωσή της στα μάτια της κοινής γνώμης, μπορεί να θεωρηθεί, η απόφαση Μητσοτάκη.
Η απόφαση της κυβέρνησης, ήρθε αμέσως μετά τα σκάνδαλα παιδεραστίας και διαφθοράς που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ και έδειξαν στην Ελληνική κοινωνία, το τεράστιο μέγεθος της σήψης, που υπάρχει μέσα στο πολιτικό και δικαστικό σύστημα. Η ΕΥΠ, με την έρευνά της, άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές του συστήματος του Βερολίνου και του συστήματος Σόρος, μέσα στο ελληνικό πολιτικό και δικαστικό σύμπλεγμα. Θεωρούμε, ότι οι περιπτώσεις αυτές, που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, είναι μόνο, η κορυφή της κορυφής του παγόβουνου, όσων συμβαίνουν μέσα στις ελληνικές ελίτ.

Είχαμε θέσει δημόσια πριν από λίγες ημέρες (διαβάστε εδώ), αυτά τα ερωτήματα, που δεν ήταν καθόλου ρητορικά.
Ρωτάμε λοιπόν, «πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού, εκβιάστηκαν και εκβιάζονται από το Βερολίνο και το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα, να υπογράψουν Μνημόνια και να επιβάλλουν lockdown; Πόσοι καναλάρχες, δημοσιογράφοι και εκδότες εκβιάζονται, για να παίζουν πάντα το παιχνίδι του Βερολίνου στην Ελλάδα; Πόσοι Ιεράρχες, είναι εκβιαζόμενοι για να κάνουν τα στραβά μάτια στον αποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες»; Μην μας πουν, ότι μόνο το Βατικανό έχει πρόβλημα παιδοφιλίας. «Πόσοι και ποιοι είναι αυτοί, που κατέστρεψαν τη χώρα με τις οικονομικές επιλογές τους και την μετέτρεψαν σε επαρχία του Πακιστάν και του Αφγανιστάν»;

Η εσπευσμένη πολιτική κάλυψη που έτρεξε να παράσχει ο κύριος Γεωργιάδης, λέγοντας ότι η παιδεραστία είναι ιδιωτική υπόθεση, μετά τις αποκαλύψεις της ΕΥΠ για τη δράση του κυκλώματος παιδεραστίας στα πολιτικά κόμματα, μας κάνει να εικάζουμε ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης, ξέρει πολλά για την υπόθεση.
Ή λοιπόν, πιέζει για μη βρεθεί εκτός κυβέρνησης κατά τον ανασχηματισμό ή βγαίνει μπροστά για να προλειάνει το έδαφος για την κοινή γνώμη, για όσα πιθανότατα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, δε θα έβγαινε, ως εμπροσθοφυλακή, να φάει τις πέτρες της κοινωνικής κατακραυγής, εάν δεν υπήρχε ο πολιτικός κίνδυνος, έμμεσης ή άμεσης εμπλοκής και συσχέτισης ονόματος νυν ή πρώην Πρωθυπουργού ή και των δύο, με όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα.
Μετά τη διαφαινόμενη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, εάν αυτές λάβουν χώρα το φθινόπωρο, το σύστημα δε θα διαθέτει ουσιαστικά Αντιπολίτευση. Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένας χάρτινος, κατά δική του ομολογία, αρχηγός κόμματος. Όταν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης λέει, ότι δεν μπορεί να κάνει τον παιδονόμο, μας λέει ουσιαστικά, ότι ούτε ελέγχει ούτε μπορεί να ελέγξει το κόμμα του, που είναι δέσμιο, εξωχώριων και εξωθεσμικών κέντρων πολιτικής επιρροής.
Με λίγα λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει λυμένα τα χέρια να κάνει ό,τι θέλει στην Ελλάδα. Τιμώρησε το Γιώργο Τράγκα, τιμώρησε την ΕΥΠ και θα συνεχίσει ακάθεκτος με την συντριβή όλων όσων βρίσκονται απέναντί του. Είναι η τελειωτική επίθεση του Βερολίνου και του συστήματος Κλίντον, πάνω στην Ελληνική κοινωνία. Κανένας δε θα πρέπει να νιώθει ασφαλής και ανέγγιχτος πλέον. Όσο ισχυρός και αν είναι ή νομίζει ότι είναι. Αυτό, είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στην κοινωνία και στους αντιπάλους τους, Μητσοτάκης και Σαμαράς.
Η Δημοκρατία, είναι στον αναπνευστήρα!!
<<ΠΕΡΑΣΕ>> Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ
https://issuu.com/efsyn/docs/tropologia-kontoleon

ΠΗΓΗ
https://esyneasyorkhsnews.blogspot.com/2020/07/blog-post_66.html
..............................................................

ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΔΩ ΜΑΖΕΜΕΝΗ...
ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ;;
ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕ ΤΟ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ


ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ  ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ''

ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ

ΜΑΘΕΣ ΣΚΕΨΟΥ ΝΟΗΣΕ ΠΡΑΞΕ
ΕΝΩΣΟΥ


ΠΗΓΗ https://hliodwros.blogspot.com/2020/10/blog-post_5.html

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2
ΦΑΡΩΝ 136 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Email   e.sy.kalamatas2@gmail.com

ΤΗΛ. 27210-26938    ΚΙΝΗΤΟ.   6977-625844