Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ?

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ??

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ  ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  ΤΟΥ LIBERAL ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ" ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.

ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΕ ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ?

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

ΣΕ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ?ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ?ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ  ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ   ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ?

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΠΡΩΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΙΣΘΩΝΕΙΣ -ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ Η ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΟΣΟΣ ΟΠΩΣ Η ΠΙΤΣΟΣ.ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?

Τι υποστηρίζουν στην κυβέρνηση για την υπόθεση Pitsos

Η αντίστροφη μέτρηση για την Pitsos ξεκίνησε το 2011, λένε στην κυβέρνηση, όταν ο τότε δήμαρχος Ελευσίνας, προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε να μπλοκάρει μέσω του δημοτικού συμβουλίου την ανέγερση του εργοστασίου σε έκταση που είχε αγοράσει από το 2009 η εταιρεία. Σημειώνουν δε πως ήταν τότε που η Pitsos ξεκίνησε τη σταδιακή μεταφορά των παραγωγικών δραστηριοτήτων της σε Τουρκία και Πολωνία.

Η οριστική ταφόπλακα και το φιλί της ζωής

Τόσο οι Γερμανοί όσο και οι άνθρωποι της BSH στην Ελλάδα προσπάθησαν έστω και μέσω plan b να υλοποιήσουν την επένδυση. Μικρότερου μεγέθους θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο ήδη υπάρχον εργοστάσιο στου Ρέντη όμως το κλίμα για την χώρα μας μέρα με την ημέρα γινόταν πιο αρνητικό και έτσι εκεί κάπου στα τέλη του 2014 η Ελλάδα βγήκε από τον παραγωγικό χάρτη του γερμανικού ομίλου.

Το 2015 η Siemens θα πουλούσε στην Robert Bosch GmbH το ποσοστό της στην BSH και έτσι και επίσημα ο νέος αποκλειστικός μέτοχος δεν είχε κάποια υποχρέωση για την υλοποίηση κάποιας επένδυσης απέναντι στην Ελλάδα. Από την χρονιά εκείνη ξεκίνησαν οι εθελούσιες έξοδοι με αποκορύφωμα αυτή του 2017 η οποία προσέφερε ένα γενναίο πακέτο αποδοχών στους εργαζόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες του News24/7 σήμερα οι εργαζόμενοι στον παραγωγικό τομέα της εταιρείας είναι ελαφρώς πάνω από τα 100 άτομα.

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟΥ.


ΠΗΓΗ https://esy-keratsiniou.blogspot.com/2020/10/blog-post_67.html


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2
ΦΑΡΩΝ 136 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Email   e.sy.kalamatas2@gmail.com

ΤΗΛ. 27210-26938    ΚΙΝΗΤΟ.   6977-62584