Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελβετία δεν εγκρίνει τα νέα εμβόλια και ετοιμάζεται για δημοψήφισμα !!

 

 Η Ελβετία δεν εγκρίνει τα νέα εμβόλια και ετοιμάζεται για δημοψήφισμα !!

Η ιατρική ρυθμιστική αρχή της Ελβετίας, Swissmedic, δήλωσε ότι δεν έχει επαρκείς πληροφορίες, για να εγκρίνει τα τρία διαφορετικά εμβόλια που έχει παραγγείλει η κυβέρνηση.

Η ρυθμιστική αρχή δήλωσε ότι της λείπουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα.

Έχουν επικοινωνήσει με τους κατασκευαστές, οι οποίοι έδωσαν στοιχεία από τις μελέτες τους.

“Μας λείπουν στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα των κλινικών μελετών, καθώς και για τις σημαντικές υποομάδες που συμμετείχαν σ’ αυτές τις μεγάλες μελέτες” δήλωσε ο Claus Bolte, επικεφαλής του τμήματος εγκρίσεων της Swissmedic, σε συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε την Τρίτη (1/12) από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας.

Για παράδειγμα, η Swissmedic χρειάζεται στοιχεία για τις προϋπάρχουσες νόσους των ατόμων που συμμετείχαν στις μελέτες.

Σύμφωνα με την Αρχή, η αποδοχή εμβολίων που έχουν παραχθεί σε τόσο σύντομους χρόνους, απαιτεί έναν υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης προς τους κατασκευαστές και τις αρχές που τα εγκρίνουν.

Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό να εξεταστούν λεπτομερώς οι επιπτώσεις των εμβολίων στις διαφορετικές ομάδες πληθυσμού.

Εντωμεταξύ, η ελβετική οργάνωση “Friends of the Constitution” έχει ξεκινήσει καμπάνια εναντίον του νόμου για την αντιμετώπιση της COVID-19, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 50.000 υπογραφές, αριθμός που καθημερινά αυξάνεται.

Με βάση την εμπειρία τους, υπολογίζουν ότι 55.000 υπογραφές αρκούν για την υποβολή του αιτήματος στην Ομοσπονδιακή Καγκελαρία.

Η επιτροπή δημοψηφίσματος θέλει να αποτρέψει την αναδρομική νομιμοποίηση των υπερβολικών εξουσιών που έχει αποκτήσει το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο στη διάρκεια της πανδημίας, καθώς και την επέκτασή της ισχύος τους μέχρι το τέλος του 2021.

Ο νόμος Covid 19 είναι ήδη σε ισχύ και το Κοινοβούλιο συζητά ήδη τις πρώτες αλλαγές αυτές τις μέρες.

Σύμφωνα με τους αντιπάλους του, ο νόμος Covid 19 είναι άχρηστος.

Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου επικεντρώνεται σε οικονομικά οφέλη που μπορούν να αποφασιστούν ακόμη και χωρίς ειδικές δεξιότητες.

Σε περίπτωση επανεμφάνισης της επιδημίας, δυνατότητα να εκδοθούν και πάλι αναγκαστικά διατάγματα.

Οι “Friends of the Constitution” ισχυρίζονται επίσης ότι με τον νόμο COVID-19, εμβόλια τα οποία δεν έχουν επαρκώς δοκιμαστεί μπορεί να γίνονται υποχρεωτικά και φάρμακα μπορούν να εγκρίνονται με διαδικασίες εξπρές.

Επιπλέον, οι νέοι κανονισμοί μπορεί να έχουν κι άλλες επιπτώσεις.

Για παράδειγμα, οι επιδοτήσεις των ΜΜΕ φαίνεται να είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς η κρίση σ’ αυτόν τον τομέα δεν συνδέεται με την πανδημία.

Η επιτροπή δημοψηφίσματος έχει προθεσμία μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2021 για να συγκεντρώσει τις υπογραφές.

Το δημοψήφισμα, πιθανότατα, θα διεξαχθεί τον Ιούνιο 2021, όταν ο νόμος θα μετράει ήδη 9 μήνες που θα είναι σε ισχύ.

ΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ;;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;;
ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!
ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΧΑΠΙΑ,ΦΑΡΜΑΚΑ,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ...
ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"... ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΟΛΑ!! ΩΣ ΠΟΤΕ;;;;

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Ή "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"...
ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ !!
ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... Ή ΑΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΙΑ, (ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ!!

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! 

ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ!! ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ...ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ!!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ!!

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΑΛΛΟ!!ΕΝΩΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ !!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!
ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΑΡΩ ΜΑΛΑΚΗ 
πηγη https://theanw600.blogspot.com/2020/12/i-elvetia-den-egrinei-ta-nea-emvolia-kai-etoimazete-gia-dimopsifisma.html

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2

ΦΑΡΩΝ 136 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Email   e.sy.kalamatas2@gmail.com

ΤΗΛ. 27210-26938    ΚΙΝΗΤΟ.   6977-625844