Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ “ΑΣΥΝΔΕΤΑ” ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ…

 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΥΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ !!!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ …ο

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ! ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΣΗ ΡΩΣΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Προειδοποιητικές βολές ρωσικού πλοίου κατά βρετανικού αντιτορπιλικού στη Μαύρη Θάλασσα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΤΑ ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ !!

……………………………………………………….

Η ΙΝΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ !!! ΚΟΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΙΝΔΙΑΣ !!!

……………………………………………………….

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΦΥΓΑΝ… ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ… ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ… ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… ΘΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ;;

…………………

Νέα προειδοποίηση Ταλιμπάν σε Τουρκία: “Μεγάλο λάθος” η παραμονή στο Αφγανιστάν

“Η [Ισλαμική] Δημοκρατία της Τουρκίας δεν πρέπει να κάνει τόσο μεγάλο λάθος, που δεν είναι ούτε για το καλό της Τουρκίας ούτε για το μέλλον των Αφγανών. Δεν είναι σκόπιμο μια ισλαμική χώρα να βρίσκεται σε εχθρότητα με μια άλλη ισλαμική χώρα εκ μέρους των κατοίκων των άπιστων”, δήλωσε ο Δρ. Μουχαμάντ Ναΐμ, εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του Ισλαμικού Εμιράτου του Αφγανιστάν (IEA), που είναι ανεπίσημα γνωστό ως Ταλιμπάν.

…………………

«Μπλόκο» από Γαλλία στην μεταφορά των Rafale του Κατάρ στην Τουρκία

Την αντίδραση των Γάλλων φέρεται να προκάλεσαν οι πληροφορίες που θέλουν το Κατάρ να μεταφέρει στρατιωτικές δυνάμεις στην Τουρκία, καθώς τα γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως το Κατάρ θα πρέπει να ρωτήσει πρώτα την Dassault. 

………………..

google.gr/maps/place/قاعدة+3+يوليو+البحرية

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Abdel Fattah alSisi εγκαινίασε μια ναυτική βάση το Σάββατο 135 χλμ. από τα σύνορα με τη Λιβύη, συνοδευόμενος από τον στενό σύμμαχο του Πρίγκιπα του Αμπού Ντάμπι Σέιχ Mohammed bin Zayed alNahyan και τον πρόεδρο της ενότητας της Λιβύης.

……………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΦΤΙΑΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ; ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ; ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ; ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ. ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. … ]

ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ
https://www.aitherikigrafi.gr/kleftes-toy-xronoy
THE THIEVES OF TIME
https://www.aitherikigrafi.gr/thieves-of-time

……………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


ΠΗΓΗ https://alfeiospotamos.gr/?p=48313