Προχθές τάνκερ έπεσε πάνω σε ιχθυοτροφείο και απελευθερώθηκαν χιλιάδες ψάρια στη Λεμεσό της Κύπρου.
Το τμήμα αλιείας Κύπρου θα πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο στα εξής παρακάτω, αφού μιλήσει με τον ιδιοκτήτη μιας και έχουν πάει πολύς κόσμος και θα ψαρεύει μέρες εκεί.
Το αδιαχώρητο από ψαράδες σε ακτές της Λεμεσού λέει η αναφορά.

-οι τσιπούρες που απελευθερώθηκαν ίσως έχουν γίνει πρόσφατα μπάνιο καρκινογόνος φορμόλης και θα δεχτείτε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό σας η θα ταΐσετε κανένα παιδί και θα έχει σοβαρό θέμα.
-Τα λαυράκια που απελευθερώθηκαν έχουν δεχτεί ενέσιμα εμβόλια στα 40 με 80 γραμμάρια .
Οι εταιρίες ελέγχονται για κατάλοιπα και θέλουν εως και 9 μήνες να αποβάλει το φάρμακο το ψάρι. Σίγουρα 180γρ με 280 αν είναι έξω σε τέτοιο μέγεθος καταναλώνετε εμβόλια ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας.
-τσιπούρες και λαυράκια δέχονται αντιβιούχες τροφές κυρίως με tribrissen και oxytetraciclyne σε πολλές φάσεις της ζωής τους στα κλουβιά και αν έχουν σπάσει τέτοια κλουβιά που ταιζόντουν τώρα θα τσακίσετε το στομάχι σας λόγο μεγάλης ποσότητας.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα
Το Aquacen Oxytetracycline 100% είναι ένα εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ αντιβιοτικό για ψάρια.
Πρόκειται για ένα φαρμακούχο πρόμιγμα οξυτετρακυκλίνης το οποίο προορίζεται για σολομοειδή, λαβράκι, τσιπούρα, καλκάνι, χέλι και κυπρίνο.
Ενδείκνυται για τη θεραπεία λοιμώξεων που οφείλονται σε Lactococcus garvieae (λακτόκοκκος), Aeromonas hydrophila (αερομοναδίαση) και Listonella anguillarum (01) ευαίσθητων στην οξυτετρακυκλίνη.

Ο χρόνος αναμονής του προϊόντος είναι 300 βαθμοημέρες.
Από την πλευρά μου ενημέρωσα τον κόσμο και ας ψαρέψει ότι θέλει.
Η τρίτη και τέταρτη φώτο είναι από χρήση καρκινογόνου φορμόλης σε ιχθυοκαλλιέργεια της Κύπρου


Τα ίδια ισχύουν και για τους εδώ ερασιτέχνες ψαράδες στον Ελλαδικό χώρο αλλά και σε όλα τα σημεία του πλανήτη όπου υπάρχουν ιχθυοκαλλιέργειες."

ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ... ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!

ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.