Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Azof. (Βίντεο)


ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Azof , ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ Ε/Π ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΛΗ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ !

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ;;; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΚΤΟΥΝ ;;;

Στη Μαριούπολη οι κεντρικές συνοικίες καθαρίζονται από τους Ναζί

Ρώσοι πεζοναύτες και στρατεύματα της ΛΔΔ εισέβαλαν στη βάση του εθνικού τάγματος “Azov” στη Μαριούπολη ( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ You Tube )

……………..

Ένα ουκρανικό Mi-8 καταρρίφθηκε κοντά στη Μαριούπολη, πετώντας να πάρει πίσω διοικητές του Αζόφ

Ο ρωσικός στρατός κατέρριψε ένα ουκρανικό ελικόπτερο κοντά στη Μαριούπολη, το οποίο έπρεπε να απομακρύνει επειγόντως τους διοικητές του εθνικού τάγματος Azov, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov σε ενημέρωση.
«Πέντε χιλιόμετρα από την ακτογραμμή πάνω από τη Θάλασσα του Αζόφ, ένα ουκρανικό ελικόπτερο Mi-8 καταρρίφθηκε , που κατευθυνόταν για έκτακτη εκκένωση των διοικητών του εθνικού τάγματος του Αζόφ που είχαν εγκαταλείψει τους υφισταμένους τους», είπε.
Αυτό επιβεβαιώθηκε από τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή του DPR. Σύμφωνα με το τμήμα, το καθεστώς του Κιέβου προσπάθησε να απομακρύνει τον διοικητή της 36ης ταξιαρχίας, Μπαράνιουκ, και τον διοικητή του Αζόφ, Προκοπένκο, από το εργοστάσιο του Αζόβσταλ.
Σύμφωνα με ανταποκριτή του RIA Novosti από τη Μαριούπολη, η κατάσταση στην πόλη παραμένει τεταμένη. Τα απομεινάρια των εθνικών ταγμάτων και των ουκρανικών στρατευμάτων κόπηκαν σε δύο μέρη, τώρα οι εθνικιστές κρύβονται στο έδαφος του Azovstal. Οι δυνάμεις του DPR συνεχίζουν να καθαρίζουν. Σύμφωνα με τον αρχηγό της δημοκρατίας , Denis Pushilin , οι δυνάμεις ασφαλείας αναμένουν να πάρουν την πόλη υπό έλεγχο τις επόμενες ημέρες.
………………………….

Η Μαριούπολη έπεσε στα χέρια των Ρώσων ( ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ !! ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ;; ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ Azof , Aidar , ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ… ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΚΑΝΕ ΔΥΟ-ΔΥΟ ΝΤΥΜΕΝΟΙ “ΓΥΝΑΙΚΕΣ” – “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ !!! )

……………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΑΘΗΝΑ. ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ “ΤΑΓΜΑΤΟΣ του Azof”. (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Οι Ουκρανοί νεοναζί του Ζελένσκι σχεδιάζουν να ανατινάξουν το φράγμα Khadzhibey στην Οδησσό !! Θα πνίξουν την πόλη αν το κάνουν !!

Βίντεο που δεν θα δείτε στα κανάλια. Ουκρανοί που παραδίδονται σε περιοχή του Κιέβου. Ναζί που πιάστηκαν στη Μαριούπολη. Και στη Χερσώνα μαυραγορίτης του «Ουκρανικού Εθελοντικού Στρατού» !!

……………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!