Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρωσικό Αέριο. Δεν Πληρώνεις … Δεν Παίρνεις !!! Ο Πεσκόφ Είπε Ότι Η Ρωσία Δεν Θα Προμηθεύει Αέριο Δωρεάν


…………………………………..

Η ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ Ε.Ε. ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ !!!

… [ …με τους όρους των μακροπρόθεσμων συμβολαίων οι Γερμανοί παίρνουν ρωσικό αέριο για 850 δολάρια και οι σημερινές τιμές μελλοντικής εκπλήρωσης του Απριλίου στο χρηματιστήριο TTF ξεπέρασαν τα 1.300 δολάρια (και λίγο νωρίτερα έφτασαν τα 2.500 δολάρια) … ] Άρα εδώ έχουμε κερδοσκόπους που εμπορεύονται το ρωσικό αέριο μεταπωλώντας το σε εξωφρενικές τιμές !!! Ενώ μέχρι τώρα τις πληρωμές τις καταθέτουν στις ευρωπαϊκές τράπεζες οι οποίες με τη σειρά τους κερδοσκοπούν εκμεταλλευόμενες τα ρωσικά κεφάλαια !!!


Τώρα … [ …θα πρέπει να ανοίξουν λογαριασμούς σε ρωσικές τράπεζες (με κυρώσεις ή όχι), να μεταφέρουν ξένο νόμισμα σε αυτές και να μετατρέψουν σε ρούβλια (με αγοραία ή σταθερή ισοτιμία). ]

… [ …Τώρα τα έσοδα από τις παραδόσεις θα παραμείνουν στη Ρωσία και όχι στις ευρωπαϊκές τράπεζες… ]

… [ …Μέχρι στιγμής, μιλάμε για το γεγονός ότι η Μόσχα σκοπεύει να αλλάξει μονομερώς τους όρους των παραδόσεωνΗ κεντρική τράπεζα της Ρωσίας και η Gazprom έχουν ήδη λάβει την αντίστοιχη οδηγία. … Η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο όταν μπλόκαραν τα ρωσικά διεθνή αποθέματα. ]

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ( ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ !! ΤΕΛΟΣ ΤΟ $ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ … Ο ΧΡΥΣΟΣ … ΤΟ BRETTON WOODS ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ … ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

Αέριο για ρούβλια: τι θα αλλάξει τη νέα διαδικασία για τους διακανονισμούς με την Ευρώπη

…………………………………..

Ο Πεσκόφ είπε ότι η Ρωσία δεν θα προμηθεύει αέριο δωρεάν

Οι ρωσικές αρχές και η Gazprom συζητούν τώρα τις λεπτομέρειες της μεταφοράς της πληρωμής για το φυσικό αέριο που παρέχεται σε μη φιλικές χώρες σε ρούβλια, δεν γίνεται λόγος για δωρεάν αποστολές, δήλωσε ο Προεδρικός Γραμματέας Τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ.
“Η διαδικασία προμήθειας είναι πολύ, πολύ περίπλοκη. Δεν πρόκειται για αγορά κάποιου προϊόντος σε ένα κατάστημα όπου αγοράζετε και πληρώνετε στο ταμείο, επομένως πρόκειται για παράδοση, πληρωμή και εξισορρόπηση, αυτή είναι μια διαδικασία που εκτείνεται σε βάθος χρόνου. Τώρα όλες οι λεπτομέρειες μόλις επεξεργάζονται», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Όταν ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε η Μόσχα εάν η Ευρώπη αρνιόταν να πληρώσει σε ρούβλια, ο Πεσκόφ απάντησε: «Θα επιλύσουμε τα ζητήματα μόλις γίνουν διαθέσιμα».
Το γεγονός ότι δεν θα προμηθεύουμε αέριο δωρεάν είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτό μπορεί να ειπωθεί με απόλυτη βεβαιότητα. Ωστόσο, στην περίπτωσή μας, δεν είναι σχεδόν εφικτό και ελάχιστα σκόπιμο να συμμετάσχουμε σε πανευρωπαϊκή φιλανθρωπία“, κατέληξε ο γραμματέας Τύπου της προεδρίας.

……………………………………………………………………………


πηγη https://alfeiospotamos.gr/2022/03/28/%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b1%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%bd/