Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ..."ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ" ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

 


Αδιανόητο: Την ώρα, που ο πλανήτης φλέγεται από την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ο Κώστας Μπακογιάννης ‘αναγνώρισε’ έμμεσα το ψευδοκράτος!


Την ώρα που ο θείος του και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρίστανε τον υπερασπιστή τον εθνικών συμφερόντων, ο ανιψιός και Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μαχαίρωνε πισώπλατα την Κύπρο!


Ο Μπακογιάννης έδωσε το παρών σε Φόρουμ των Δημάρχων της Μεσογείου στο οποίο συμμετείχε και ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης περιοχής της Β. Λευκωσίας Μεχμέτ Χαρμαντσί.


Ο Μεχμέτ Χαρμαντσί με τη δήμαρχο του Σαράγεβο και στην υπογραφή της διακήρυξης

Την ώρα που ο Μπακογιάννης υποστήριζε με αφορμή την ρωσική εισβολή ότι «οι πόλεις ως ο πλησιέστερος δημοκρατικός θεσμός καλούνται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον αυταρχισμό», ο ίδιος δέχτηκε να συμμετάσχει σε κοινή σύνοδο μαζί με τον Χαρμαντσί, «δήμαρχο» δηλαδή της μοναδικής ευρωπαϊκής πρωτεύουσας η οποία βρίσκεται υπό κατοχή!



Μάλιστα, σύμφωνα με την efsyn, ο Χαρμαντσί όχι μόνο συμμετείχε στις εργασίες της συνόδου αλλά, υπέγραψε και το κείμενο των συμπερασμάτων που παρουσιάστηκε ως διακήρυξη υπέρ της ειρήνης και της δημοκρατίας! 

Σημειώνεται ότι ίδιος αναφέρθηκε στο επίσημο πρόγραμμα ως εκπρόσωπος της τουρκικής κοινότητας Λευκωσίας, ενώ το όνομά του μπήκε στον κατάλογο με τους δημάρχους!


Ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συνυπέγραψε διεθνές κείμενο με τον «δήμαρχο» του ψευδοκράτους, μετά το πέρας των εργασιών, ουσιαστικά αναγνωρίζει επίσημα τον Χαρμαντσί!

https://europost.gr/adianoito-tin-ora-poy-o-planitis-flegetai-tin-rosiki-eisvoli/




ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΝ ΕΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.


ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,
ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ-ΑΝΟΕΣ, ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ... ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ.


ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ;
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΙΛΑΝΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;


Ή ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ "ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΠΟΥ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΙΟ ΑΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΥΡΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ!


ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ-ΕΤΑΙΡΙΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣq


ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ "ΝΕΑ" "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ" "ΙΣΧΥΡΗ" ΚΤΛ ΚΤΛ., ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ «οι πόλεις ως ο πλησιέστερος δημοκρατικός θεσμός καλούνται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον αυταρχισμό»... ΩΣ "ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΣ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ... ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΔΗΛΑΔΗ!


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΟΧΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ... "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΣΥΛΙΑ!!!.


Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ " ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΧΡΗΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΜΑΣ- ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ, ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΛΥΜΕΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012... ΚΑΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΛΟΙΠΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.










ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com