Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Υπηρεσία Ασφαλείας Της Ουκρανίας (SBU) Σκότωσε Τον Denis Kireev, Μέλος Της Ουκρανικής Αντιπροσωπείας Στις Συνομιλίες Με Τη Ρωσία.

 

 

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8379414/polemos-stin-oukrania-nekro-melos-tis-diapragmateftikis-omadas-tou-kievou-eiche-syllifthei-gia-prodosia

……….

Η Ράντα ανακοίνωσε τη δολοφονία ενός μέλους της ουκρανικής αντιπροσωπείας

Ο αναπληρωτής της Rada Dubinsky είπε ότι η SBU σκότωσε τον εκπρόσωπο του Κιέβου στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία

Φωτογραφία: Irina Yakovleva / TASS

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) σκότωσε τον Denis Kireev, μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με τη Ρωσία. Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της Verkhovna Rada Alexander Dubinsky , αναφέρει το RIA Novosti .

Πιθανώς, ο Kireev ήταν ύποπτος για εσχάτη προδοσία, προσπάθησε να αντισταθεί στη σύλληψη και σκοτώθηκε. Επίσημα, οι ουκρανικές αρχές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.

Μέχρι το 2014, ο Kireev εργαζόταν στον τραπεζικό τομέα, ήταν μέλος των διοικητικών οργάνων της Oschadbank και της Ukreximbank. Αργότερα ασχολήθηκε με τη διαχείριση ιδιωτικών κεφαλαίων. Το γιατί το γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αντιπροσωπεία στις συνομιλίες είναι ακόμα άγνωστο.


Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι η χώρα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμμορφωθεί με τις συμφωνίες με τη Ρωσία για τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων και την εκκένωση των πολιτών. Τόνισε ότι μετά την απομάκρυνση των κατοίκων θα αποφασίσει για περαιτέρω συνέχιση του διαλόγου.

………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΖΟΦ” !!!

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ- Douglas McGregor – Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

FAKE NEWS ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ !!! (βίντεο)

ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΑΒΡΟΦ !!!

Ο πατριωτισμός του Ζελένσκι … Με απόφασή του, το Χανουκά (η σφαγή των Ελλήνων), το εβραϊκό Πέσαχ και το Ρος Ασσανά (η εβραϊκή πρωτοχρονιά) κηρύχθηκαν (το 2020 ) επίσημες αργίες στην Ουκρανία!

Η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Τυνησία περιμένουν Ρώσους τουρίστες !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ…

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΟΝΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !!!

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ … ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ Ο ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΟΠΛΑ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ … ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 1919 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ(;) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ [ … Ο γενάρχης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του Κωνσταντίνου (1845–1898), ο λεγόμενος γερο-Κωστής ή Γεροκωστής, νυμφεύθηκε την Κατίγκω (Αικατερίνη) Βενιζέλου, αδερφή του Ελευθερίου Βενιζέλου, μέσω της οποίας η οικογένεια Μητσοτάκη συνδέθηκε συγγενικά με την οικογένεια Βενιζέλου… ]

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ … ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ … ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ …

………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!



πηγη https://alfeiospotamos.gr/2022/03/05/%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-sbu-%cf%83/