Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ… ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ…

 

…………………..

Μαριούπολη. Δρόμος αγάπης και μίσους. Αναφορά πρώτου προσώπου.

Τέτοιες ιστορίες συμβαίνουν μόνο στον πόλεμο – ο γιος δεν έχει δει την οικογένειά του για οκτώ χρόνια – τη μητέρα του, τα παιδιά, τη σύζυγο, τον αδερφό του. Πολέμησε στο Ντόνετσκ για το DPR, ενώ η οικογένεια παρέμεινε στη Μαριούπολη υπό τις ουκρανικές αρχές. Και μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία να τους πάρει, πήγε στην πολιορκημένη Μαριούπολη για να ξανασμίξει με την οικογένειά του.

……………………………….

… ΒΟΛΝΟΒΑΧΑ …

……………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΑΘΗΝΑ. ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ “ΤΑΓΜΑΤΟΣ του Azof”. (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

Βίντεο που δεν θα δείτε στα κανάλια. Ουκρανοί που παραδίδονται σε περιοχή του Κιέβου. Ναζί που πιάστηκαν στη Μαριούπολη. Και στη Χερσώνα μαυραγορίτης του «Ουκρανικού Εθελοντικού Στρατού» !!

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

Καταστράφηκε η πρώην βάση του τάγματος Azov στο Shirokino (βίντεο). Η Χερσώνα στα χέρια των Ρώσων. ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 1919 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ(;) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


ΠΗΓΗ  https://alfeiospotamos.gr/2022/04/02/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-8-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7/