Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εντολή Του Πάπα Φραγκίσκου. ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Και Τα Περιουσιακά Στοιχεία Στην Τράπεζα Του Βατικανού Έως Τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 !!!

 


 ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΆΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ;; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ;; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΆΠΑΣ ;; ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΓΕΝΙΚΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ;; ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ;;; !!! ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΆΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ;;; …

Aggeliki Goudevenou ΕΚΚΛΗΣΗ: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίνει εντολή σε όλες τις οντότητες που συνδέονται με το Βατικανό και τις εκκλησιαστικές εντολές να μεταφέρουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα περιουσιακά στοιχεία στην Τράπεζα του Βατικανού έως τις 30 Σεπτεμβρίου.


Pope’s Rescript, Έκδοση 23 Αυγούστου, Παράγραφος 4:
«4. Η Ιερά Έδρα και τα ιδρύματα που συνδέονται με την Αγία Έδρα και είναι κάτοχοι χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και ρευστότητας, με οποιαδήποτε μορφή και αν διατηρούνται, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα άλλα από το IOR, πρέπει να ενημερώσουν το IOR και να τα μεταφέρουν σε αυτό το συντομότερο δυνατό εντός 30 ημερών από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.”

…………………………………………………

πηγη https://alfeiospotamos.gr/2022/08/29/%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%ac%cf%80%ce%b1-%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1/