Ε621- 'Ενα δηλητήριο που εξαπατά το μυαλό σε όλα μας τα τρόφιμα..
Γλουταμινικό νάτριο Ε621 - Ποια άρρωστα μυαλά επιτρέπουν αυτό το δηλητήριο στην τροφή μας;
Γλουταμινικό νάτριο Ε621 - το συμπλήρωμα που μπαίνει σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα
ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Γλουταμινικό νάτριο προστίθεται σε όλα τα αλλαντικά, λουκάνικα, κρεμμύδια, λουκάνικα, λουκάνικα, πατάτες, έτοιμες σούπες, κονσέρβες, μπύρα και πολλά άλλα.
Σήμερα, περίπου 200.000 τόνοι αυτού του συμπληρώματος καταναλώνονται ετησίως στον κόσμο.
Το γλουταμινικό νάτριο επιτρέπει στους κατασκευαστές τροφίμων να διατηρούν κρέας και άλλα φυσικά συστατικά. Εάν δεν το πιστεύετε, αναρωτηθείτε πώς φτιάχνονται τα λουκάνικα.
Το γλουταμινικό νάτριο μεταμορφώνει «θαυματουργά» πολλές άλλες τροφές. Όχι μόνο ενισχύει τις φυσικές γευστικές ιδιότητες των προϊόντων, αλλά βελτιώνει τη γεύση και το άρωμα των κονσέρβων, προϊόντων γρήγορου φαγητού, κρέατος χαμηλής ποιότητας, κατεψυγμένων προϊόντων.
Το E621 είναι αρκετά δημοφιλές στην Αμερική και χάρη σε αυτό αγοράζονται περισσότερα τρόφιμα εκεί. Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, οι ερευνητές πρόσθεσαν γλουταμινικό νάτριο στην τροφή των ποντικών και τυφλώθηκαν.
Μία από τις αρνητικές συνέπειες της χρήσης γλουταμινικού νατρίου είναι ότι επηρεάζει τους υποδοχείς της γλώσσας, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου επιδεινώνουν τη γευστική αντίληψη της τροφής.
Πολλές φορές λόγω του γλουταμινικού νατρίου που κάνει τα φαγητά πολύ νόστιμα, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε κάθε είδους σαβούρα όπως πατατάκια, σνακ, έτοιμες σούπες, λουκάνικα κτλ.
Θυμηθείτε!
Οι παραγωγοί τροφίμων έχουν το όφελος να χρησιμοποιούν το Ε621, καθώς με αυτό το πρόσθετο, μειώνουν το κόστος παραγωγής και μάσκα αγαθών κακής ποιότητας κτλ.
Γλουταμινικό νάτριο Ε621 - το συμπλήρωμα που μπαίνει σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα
ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Γλουταμινικό νάτριο Ε621 - το συμπλήρωμα που μπαίνει σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα και τα εστιατόρια το γνωρίζουν αρκετά καλά.
Μια λευκή κρυσταλλική σκόνη που μοιάζει με αλάτι και ζάχαρη.
Το υδατικό διάλυμα του έχει γεύση ευχάριστου ζωμού κρέατος.
Το υδατικό διάλυμα του έχει γεύση ευχάριστου ζωμού κρέατος.
Μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε φαγητό.
Το γλουταμινικό νάτριο οδηγεί σε αυξημένη όρεξη και μας κάνει να τρώμε όλο και περισσότερο παρόλο που έχουμε καθυστερήσει πολύ. Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί μετά από ένα πολυτελές δείπνο συνεχίζεις να γεμίζεις τον εαυτό σου με πατάτες που βρίσκεις τρομερά νόστιμα.
Το E-621 λειτουργεί σαν ναρκωτικό, διεισδύει στον εγκέφαλο και εύκολα τον παραπλανεί ότι αυτό που τρώμε είναι πολύ νόστιμο, παρόλο που μπορεί στην πραγματικότητα να είναι κακομαθημένο κρέας, οπλές και δέρμα ή μπορεί ακόμη να σας εξαπατήσει ότι τρώτε ένα λουκάνικο κοτόπουλου, το οποίο στην πραγματικότητα είναι har λύστε τα αυτά από τα μπαχαρικά.
Γλουταμινικό νάτριο προστίθεται σε όλα τα αλλαντικά, λουκάνικα, κρεμμύδια, λουκάνικα, λουκάνικα, πατάτες, έτοιμες σούπες, κονσέρβες, μπύρα και πολλά άλλα.
Σήμερα, περίπου 200.000 τόνοι αυτού του συμπληρώματος καταναλώνονται ετησίως στον κόσμο.
Τα συμπτώματα μιας υπερδοσολογίας E621 ονομάζονται «Σύνδρομο Κινέζικου Εστιατορίου» και θα μπορούσαν να είναι υπνηλία, ημικρανία, διαταραχή όρασης, καρδιακές παλμίες, ορμονική ανισορροπία, ναυτία, αδυναμία, ίλιγγος, πόνος στο στήθος και πολλά άλλα.
Το γλουταμινικό νάτριο επιτρέπει στους κατασκευαστές τροφίμων να διατηρούν κρέας και άλλα φυσικά συστατικά. Εάν δεν το πιστεύετε, αναρωτηθείτε πώς φτιάχνονται τα λουκάνικα.
Αν είναι φτιαγμένα από κρέας, πρέπει πρώτα να είναι χωρίς κόκαλα.
Αν το κρέας στα μοσχαρίσια λουκάνικα είναι χωρίς κόκαλα, τότε γιατί είναι 2 φορές φθηνότερα από το ίδιο κατάστημα μοσχαρίσιο χωρίς κόκαλα;
Το γλουταμινικό νάτριο μεταμορφώνει «θαυματουργά» πολλές άλλες τροφές. Όχι μόνο ενισχύει τις φυσικές γευστικές ιδιότητες των προϊόντων, αλλά βελτιώνει τη γεύση και το άρωμα των κονσέρβων, προϊόντων γρήγορου φαγητού, κρέατος χαμηλής ποιότητας, κατεψυγμένων προϊόντων.
Το E621 είναι αρκετά δημοφιλές στην Αμερική και χάρη σε αυτό αγοράζονται περισσότερα τρόφιμα εκεί. Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, οι ερευνητές πρόσθεσαν γλουταμινικό νάτριο στην τροφή των ποντικών και τυφλώθηκαν.
Μία από τις αρνητικές συνέπειες της χρήσης γλουταμινικού νατρίου είναι ότι επηρεάζει τους υποδοχείς της γλώσσας, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου επιδεινώνουν τη γευστική αντίληψη της τροφής.
Πολλές φορές λόγω του γλουταμινικού νατρίου που κάνει τα φαγητά πολύ νόστιμα, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε κάθε είδους σαβούρα όπως πατατάκια, σνακ, έτοιμες σούπες, λουκάνικα κτλ.
Προκαλεί εθισμό, δηλαδή. Το ανθρώπινο υποσυνείδητό προτιμά προϊόντα που τα περιέχουν, και αυτό είναι ευπρόσδεκτο για τους κατασκευαστές καθώς αυξάνονται οι πωλήσεις τους.
Θυμηθείτε!
Οι παραγωγοί τροφίμων έχουν το όφελος να χρησιμοποιούν το Ε621, καθώς με αυτό το πρόσθετο, μειώνουν το κόστος παραγωγής και μάσκα αγαθών κακής ποιότητας κτλ.
Προσοχή στην επιλογή των τροφών σας, διαβάστε τις πληροφορίες στη συσκευασία του προϊόντος. Αποφύγετε τα λουκάνικα.
πηγή
πηγή
ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Ε621- 'Ενα δηλητήριο που εξαπατά το μυαλό σε όλα μας τα τρόφιμα..
Reviewed by polianh messhnias
on
Σεπτεμβρίου 09, 2022
Rating: 5