Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ... Θα ήταν απίστευτο το ότι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν ΚΑΤΑ των συμφερόντων της χώρας τους, αν δεν ξέραμε τι είναι και τι επιδιώκει το ΚΚΕ...

 ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ...

Θα ήταν απίστευτο το ότι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν ΚΑΤΑ των συμφερόντων της χώρας τους, αν δεν ξέραμε τι είναι και τι επιδιώκει το ΚΚΕ...
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Λευτέρης ΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΑΛΑΒΑΝΟΣ Κώστας ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Niyazi KIZILYÜREK 1926 � KKE KKE AKEA"
ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με ψήφισμά του, καλεί τις λιβυκές αρχές να ακυρώσουν το Τουρκολυβικό Σύμφωνο του 2019, να μην εφαρμόσουν την πρόσφατη συμφωνία με την Τουρκία για τους υδρογονάνθρακες και καλεί την Τουρκία να μην παρεμβαίνει στη Λιβύη, να μην πυροδοτεί εντάσεις και μάχες μέσω άμεσης ή επιδοτούμενης στρατιωτικής επέμβασης και να αποσύρει αμέσως κάθε στρατιωτική δύναμη από τη Λιβύη.

Το ψήφισμα εγκρίθηκε με 454 ψήφους υπέρ, 130 κατά και 54 αποχές.
Ανάμεσά στους βουλευτές που ψήφισαν ΚΑΤΑ ήταν δύο ελληνόφωνοι. Οι αρνησιπάτριδες βουλευτές του ΚΚΕ, Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος και Κώστας Παπαδάκης. (Αρχικώς ψήφισε ΚΑΤΑ και ο ευρωβουλευτής του Βελόπουλου Φράγκος, αλλά στη συνέχεια άλλαξε την ψήφο του σε υπέρ.) ΚΑΤΑ του ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου ψήφισε και ένας Κύπριος (Τουρκοκύπριος) Ευρωβουλευτής που οι Κύπριοι Κομμουνιστές του ΑΚΕΛ έστειλαν στην Ε.Ε. ως εκπρόσωπο των... Ελλήνων: ο Niyazi Kızılyürek.
Θα ήταν απίστευτο το ότι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν ΚΑΤΑ των συμφερόντων της χώρας τους, αν δεν ξέραμε τι είναι και τι επιδιώκει το ΚΚΕ.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι εδώ: https://www.europarl.europa.eu/.../PV-9-2022-11-23-RCV_FR...
Ψήφισμα 59, σελίδες 121 & 122