Όταν αναλαμβάνει ένας επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου να εκπροσωπήσει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη που αποδεδειγμένα σήκωνε Γερμανικές σημαίες των κατακτητών που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα, εκτέλεσαν προγονούς μας, έκλεψαν βίασαν υφάρπαξαν δανείστηκαν και κατέστρεψαν όλες τις υποδομές της χώρας μας και τόσα άλλα δεινά που μας επέφεραν, δηλώνοντας τα ΄΄πατριωτικά΄΄ τους αισθήματα είναι σίγουρο ότι όλοι τους εμπαίζουν την νοημοσύνη μας.

Ένώ το αβγό του φιδιού εκτράφηκε μέσα από τα κόμματα και από τούς κόλπους της Ν.Δ. πού είχε αναλάβει την εκτύπωση των φυλλαδίων της Χ.Α. κατά δήλωση δύο πρώην υπαρχηγών της Χάρη Κουσουμβρή και Δημήτρη Ζαφειρόπουλο. Υπήρξαν συναγωνιστές αλλά και αντίπαλοι, συγκατηγορούμενοι αλλά και αντίδικοι. 

Για διαφορετικούς λόγους και οι δύο κάποια στιγμή αποχώρησαν από τη ναζιστική συμμορία. Μεταξύ άλλων, υπήρχε απάντηση του ‘αρχηγού’ Νίκου Μιχαλολιάκου στις απορίες του Κουσουμβρή σχετικά με το ποιος χρηματοδούσε κάποιες δραστηριότητες της οργάνωσης:
Εκαναν ‘αρπαχτές’ από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΠΑΣΟΚ, και αυτό δεν ήταν μεμπτό, διότι εξυπηρετούσε την ‘ιερότητα’ του αγώνα!!!

Η ώρα  κοντοζυγώνει, με Προεδρικό Διάταγμα θα προκηρυχθούν εκλογές και θα διαλυθεί το Σώμα της Βουλής, θα λάβει νόμο και θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως, αλλά ποτέ δεν έχει πάρει νόμο δλδ νομιμότητα η Σύσταση σε Σώμα η Βουλή σύμφωνα πάντα με το ΑΡΘΡΟ 32 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.  ΠΟΤΕ!!!

Aν η Bουλή έχει διαλυθεί με οποιονδήποτε τρόπο, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλεται ώσπου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Bουλή.
 
ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ - ΣΥΣΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.

Η νομική του κατάρτιση τού επίτιμου αντεισαγγελέα κ.Αν.Κανελλόπουλο και αν τότε του διέφυγε της προσοχής του, μια απάντηση του θα μας βοηθούσε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για όλους αυτούς που ξεπούλησαν την Πατρίδα μας. 
Γιατί δεν έχουν την νομιμότητα οι Βουλευτές του Κοινοβουλίου; και γιατί ήταν η μοναδική υποψηφιότητα της Π.Τ.Δ. ενώ έπρεπε να αναδειχθεί τουλάχιστον από δύο υποψηφιότητες !!! Είναι μια εμφανέστατη και ξεκάθαρη  κατάλυση του Συντάγματος ; η δεν είναι ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ;

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΗ ΑΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ   ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ΄

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

                                         











ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com 

Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ