Προ ημερών ο πολυταξιδεμένος ΥΠΕΞ ( δικηγόρος των Χαζάρων Ρότσιλντ στην Ελλάδα ) με δηλώσεις του και με παραλήπτη τους εξ ανατολών γείτονες διαβεβαιώνει αυτούς ότι δεν διεκδικούμε ούτε θα προσβάλλουμε την εδαφική τους επικράτεια και ακεραιότητα. Συνειρμικά τα όσα είπε εισπράττουν και οι βόρειοι γείτονες μας.

Διαφωνούμε κ. Δένδια με αυτήν την στάση σας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικών θεμάτων αλλά δυστυχώς για την πατρίδα μας τυγχάνει να είστε μέλος προδοτικής κυβέρνησης και μαριονετών συνεχίζοντας έργο προηγούμενων κυβερνήσεων.

Διαφωνούμε κ.Δένδια και διεκδικούμε:


Διεκδικούμε την εθνική υπόσταση και ανεξαρτησία την όποιαν απεμπολήσατε συλλήβδην οι πολιτικοί παράγοντες δια των μνημονίων.

Διεκδικούμε τις σκλαβωμένης πατρίδες του Πόντου και της Ιωνίας.

Διεκδικούμε την Β. Ήπειρο όπως και την αποκατάσταση του ονόματος της Μακεδονίας.

Διεκδικούμε την ειρήνη ασφάλεια και ευημερία των χειμαζόμενων Ελλήνων πολιτών.

Διεκδικούμε τα δίκαια και τα δικά μας που δολίως κατασχέσατε.

Διεκδικούμε τις περιουσίες των πολιτών που ανάλγητα χαρίζετε στο ληστρικό ιδιωτικό τραπεζικό κεφάλαιο.

Τέλος κ. Δένδια διεκδικούμε την οριστική αποπομπή από το Ελληνικό γίγνεσθαι αυτής της σκοτεινής απάνθρωπης σέχτας που ονομάζεται κοινοβούλιο.

Προσδοκούμε την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας με γνήσιες διαδικασίες προς όφελος όλων των Ελλήνων και την δίκαιη εκπροσώπηση των σε Εθνοσυνέλευση πλέον.

Όσον αφορά τον τρόπο δεν έχετε παρά να ενσκήψετε στις προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις που αφορούν στα εθνικά θέματα την εξωτερική πολιτική και όχι μόνον.

Χρήστος Κράγιας

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!